Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μία γροθιά, αν θέλουμε να ανέβουμε»

Ο Κώστας Μενδρινός Ο Κώστας Μενδρινός

Υποστήριξε ο άσος της Παναχαϊκής, Κώστας Μενδρινός.

 

Ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM και τόνισε πως η Παναχαϊκή επιβάλλεται να ανέβει κατηγορία. Επίσης ξεκαθάρισε πως η αντίδραση του Ηλία Φυντάνη στο δεύτερο γκολ των Πατρινών δεν είχε καμία σχέση με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από μερίδα οπαδών και υπογράμμισε πως η ομάδα θα τα καταφέρει, μόνο εάν συμπεριφερθούν όλοι σαν μία γροθιά.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μενδρινός:

 

«Περιμέναμε τη νίκη πως και πως και πιστεύω να έρθουν πολλά καλά αποτελέσματα για να πανηγυρίσουμε αυτό που θέλουμε. Θέλαμε την πρώτη νίκη καθώς έχουμε και το -5 που μας βαραίνει. Θέλουμε να καλύψουμε τη διαφορά και να μπούμε στον χορό των πρώτων θέσεων. Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει στόχους και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Η ομάδα πρέπει να ανέβει κατηγορία. Ο κόσμος είναι επιφυλακτικός. Δεν θα πω κάτι πάνω σε αυτό. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αν θα δείξουμε πάθος και αυτοπεποίθηση, έχουμε το υλικό και την ποιότητα να κάνουμε πολλά πράγματα».

 

Για την επιλογή του να αγωνιστεί σε ομάδα της Football League, υποστήριξε: «Ηταν μια δελεαστική πρόταση αυτή που μου έκανε ο Κούγιας. Η πόλη, η ιστορία της ομάδας έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου. Θέλω να εκπληρώσω αυτόν τον στόχο που έχω θέση στην καριέρα μου».

 

Για το ξέσπασμα του Ηλία Φυντάνη: «Μέσα στο γήπεδο δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γινόταν στην εξέδρα. Το ξέσπασμα του προπονητή δεν ήταν ανταπόδοση για τις αποδοκιμασίες που είχε ακούσει. Αντιπροσώπευε το άγχος και το πάθος όλης της ομάδας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να είμαστε μια γροθιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep