Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μενδρινός: «Αξίζει κάτι καλύτερο η Πάτρα»

 

Ο μέσος της Παναχαϊκής Κώστας Μενδρινός ευχήθηκε άνοδο.

 

 

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό ο μέσος των Αχαιών, Κώστας Μενδρινός δήλωσε στο ΟTE TV: «Είχαμε άγχος για την πρώτη νίκη και, σίγουρα, η εικόνα μας δεν αντικατοπτρίζει την αξία μας. Θέλαμε το τρίποντο για μας, για τον κόσμο, για να μειώσουμε τη διαφορά. Ευτυχώς ή δυστυχώς με τις νίκες έρχεται η ψυχολογία. Κοιτάξαμε το αποτέλεσμα και σύντομα θα προσφέρουμε θέαμα».

 

Για την ποινή των -5 βαθμών είπε: «Πρέπει να καλύψουμε αυτό το χάντικαπ το συντομότερο δυνατό. Στόχος μας είναι η άνοδος».

 

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα, απάντησε: «Δεν θέλω να πω. Είδαμε ότι και η Λάρισα ήρθε ισοπαλία με τον Βύζαντα. Όλες οι ομάδες παλεύουν για το αποτέλεσμα».

 

Για το πρωτάθλημα της Super League: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να βρουν ρυθμό και να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο».

 

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Έχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός και εύχομαι να κερδίσει».

 

Για τους στόχους του με την Παναχαϊκή: «Θα κοιτάξω να πάρω εμπειρίες και να δώσω ό,τι καλύτερο για να εκπληρώσω τους στόχους τους προσωπικούς και της ομάδας. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και της αξίζουν πολλά περισσότερα. Η Πάτρα αξίζει κάτι καλύτερο. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο και θέλω να του δείξω ότι έκανε πολύ καλά και με εμπιστεύτηκε».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep