Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόστιμο σε ΠΑΕ και Κούγια

Με πρόστιμο θα πληρώσει η Παναχαϊκή και ο Αλέξης Κούγιας τις δυσμενείς κρίσεις.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Παναχαϊκής σε πειθαρχικές διώξεις που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για δυσμενείς κρίσης και ανακοίνωσε πρόστιμα σε ΠΑΕ και Αλέξη Κούγια:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και επιπλέον την υποχρέωση ανάκλησης των επίμαχων δηλώσεων (πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για δυσμενείς κρίσεις).

- Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς αντίστοιχες πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλουμένη χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και επιπλέον την υποχρέωση ανάκλησης των γενομένων δυσμενών κρίσεων. Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ και επιπλέον την υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων (πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για δυσμενείς κρίσεις)».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep