Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Φεύγουν τρεις»

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την αποχώρηση των Μαραγκουδάκη, Βιγιαρέχο, Κοκκίνη.

Τη λύση της συνεργασίας με τους Μαραγκουδάκη, Κοκκίνη, Βιγιαρέχο ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα (1-0) της Παναχαϊκής από την Επισκοπή. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δήλωσε:

«Δεν θα τα παρατήσουμε σε καμία περίπτωση. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την άνοδο. Δυστυχώς πληρώνουμε την λύση του Καβακά και τις επιλογές του το καλοκαίρι. Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από το προπονητικό τιμκαι νομίζω ότι έχουμε εξαιρετικό υλικό. Αύριο θα λυθούν τα συμβόλαια του Μαραγκουδάκη και του Βιγιαρέχο αλλά και του Κοκκίνη για ειδικούς λόγους θα πρέπει να προφυλάξουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Οι νεαροί μας παίκτες είναι καλύτεροι από τους ακριβοπληρωμένους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι. Ο Χοτζάλι, ακόμα και ο Χούσα που αγωνίστηκε είναι καλύτεροι και η δουλεία που γίνεται θα βγει στην Παναχαϊκή. Δυστυχώς το καλοκαίρι υπέκυψε στις πιέσεις να μην ανακατευτώ καθόλου με τις επιλογές του προπονητή και έτσι τώρα το πληρώνω αυτό. Εφόσον η ομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα είναι σε καλή βαθμολογική θέση, τότε θα ενισχυθούμε σημαντικά όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πάει χαμένη η σεζόν. Αν δεν είμαστε στις πρώτες θέσεις, τότε θα κάνουμε άλλου είδους μεταγραφική ενίσχυση, θα αγοράσουμε όσα ταλέντα υπάρχουν στην Ελλάδα».

Πηγή: achaiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2013 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep