Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βέλη» Παναχαϊκής… παντού!

Δήλωση του Αλέξη Κούγια σε βάρος διαιτησίας, Παναιγιαλείου και Ηρακλή Ψαχνών.

Μία ημέρα μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος του Παναιγιαλείου ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής με επίσημη δήλωσή του εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ενώ εκτόξευσε βέλη προς τον Παναιγιάλειο, τους οπαδούς του και τον Νίκο Κουρμπανά!
Αναλυτικά ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους οπαδούς μας για την ποδοσφαιρική ομορφιά που μας χάρισαν. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα το αποδεικνύει κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Διαμαρτυρία για τη διαιτησία του Γκράνα θα καταθέσει στην ΚΕΔ η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Παιδιά ψυχραιμία.

Λυπάμαι ιδιαίτερα που οι ποδοσφαιριστές μας με 8 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη κάρτα στεναχώρησαν και εσάς και τον κύριο Γκράνα και αυτούς που τον έβαλαν, αλλά και τους οπαδούς σας που επί 90 λεπτά με χυδαία συνθήματα έβριζαν την Πάτρα και τους Πατρινούς, οι οποίοι τους φιλοξενούσαν με τον καλύτερο τρόπο και όχι όπως μας φιλοξενείτε στο Αίγιο, όπου ο πετροπόλεμος και η τρομοκρατία είναι τοπικό σπορ.

Όσο για το παραμύθι ότι ο «Κουταλιανός» Κούγιας μπροστά σε 50 αστυνομικούς δολοφόνησε τον Ανδρούτσο, έκοψε τη μύτη του Μαστροκυριάκου και ότι η ζωή του Κουρμπανά σώθηκε την τελευταία στιγμή, καταλαβαίνετε ότι δεν έχει δράκο. Η ανανδρεία έχει και όρια.

Αντί να διαμαρτύρομαι εγώ για όσα έγιναν σε βάρος μου από τους Κουρμπανά, Μαστροκυριάκο και Ανδρούτσο, βγάζετε αυτή την ψεύτικη και συκοφαντική ανακοίνωση, για την οποία θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη.

Περιμένω τον Κουρμπανά, ο οποίος ματαίως προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει την Παναχαϊκή που παίζει πάντοτε με 10 παίκτες, είτε με την Κόρινθο είτε με τον Παναιγιάλειο, αλλά μονίμως χάνει, να βγει και να πει την αλήθεια.

Το πρόβλημα των ποδοσφαιριστών μας, των οπαδών μας και εμού ήταν με την διαιτησία του Γκράνα και για αυτήν πήγα να παραπονεθώ με κόσμιο τρόπο και χωρίς κανένα λόγο μου επιτέθηκαν σε πρώτο στάδιο ο Κουρμπανάς και ο Μαστροκυριάκος και σε δεύτερο στάδιο ο Ανδρούτσος. Υπάρχουν οι μαρτυρίες 50 αστυνομικών.

Όσο για τα περί ΣΚΑΙ και Θωμαϊδη αφήστε να τα βρουν οι εισαγγελείς Λακαφώσης και Κορέας εκτός και αν έχετε είτε εσείς είτε οι κύριοι Μπαλαφούτης και Βουλγαράκης κανένα λόγο να ανησυχείτε».

Εκτός της παραπάνω δηλώσης, η ΠΑΕ εκτόξευσε βέλη και προς τον Ηρακλή Ψαχνών: «Και μια ανακοίνωση για τον Ηρακλή Ψαχνών και την ΕΠΣ Αχαΐας: Κύριοι κύριοι Στούπα και Παπακωνσταντίνου ωραία η διαιτητική ορχήστρα από την Αχαΐα ωραίος ο μαέστρος Κωσταντάκης, ωραιότατο το πεναλτάκι. Κύριε Στούπα πόσα πέναλτι έχουμε μέχρι τώρα και πόσα τρίποντά; Αχαρναϊκός, Γλυφάδα και έπεται η συνέχεια. Πανηλειακέ που παίζεις την Κυριακή;».

Last modified onΤρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep