Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κύμα αποχωρήσεων στην Παναχαϊκή

Αρχίζουν οι πρώτες αποχωρήσεις από το αχαϊκό ρόστερ.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, λίγο πριν από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Παναχαϊκή προβαίνει σε εκαθάρριση του ρόστερ εξαιτίας των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των μέτριων εμφανίσεων.  Την αρχή θα κάνουν οι Νεμάνια Ζλάτκοβιτς, Τζέρι Σιτόε, Δημήτρης Καραμανλής, Γιώργος Λαζαρίδης και Χρήστος Παληγεώργος, ενώ ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλοι που θα δουν την πόρτα της εξόδου. Όπως για παράδειγμα ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος και ανέφερε: «Θα μιλήσω και με τον προπονητή να δούμε τι ακριβώς θέλει και τι χρειάζεται και αυτός, και με ηρεμία θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις. Ολοι αυτοί που απογοητεύουν δεν θα συνεχίσουν. Ο Σιτόε και ο Ζλάτκοβιτς δεν μας έχουν βοηθήσει. Σε αυτούς που δεν θα συνεχίσουν βρίσκονται ενδεχομένως κι άλλοι, οι οποίοι είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω μειωμένης προσφοράς δεν κάνουν για την ομάδα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν αλλάζει ο προπονητής, δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα. Ο,τι και να γίνει, δεν αλλάζει ο προπονητής. Μ' αυτόν θα πάμε ως το τέλος. Δεν γίνεται να αλλάζουμε συνεχώς προπονητές. Ενώ ο κ. Παπαδόπουλος είχε ακυρωμένους τους Σπίνουλα και Κοκκίνη, γιατί δεν τους ήξερε, τώρα τους είδε και τους εμπιστεύεται. Δεν έχει δει ακόμη όλους τους μικρούς.
Για τους άλλους έχει ολοκληρωμένη άποψη. Υπάρχει ο βασικός κορμός που έχει αποδείξει ότι αξίζει να συνεχίσει στην ομάδα: Ο Βαγγελόπουλος, ο Μπερτέν, ο Κιάσσος, ο Κοντογουλίδης, ο Μαραγκουδάκης, ο Γκαντιάγκα και άλλοι».

Last modified onΤετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 02:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep