Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κιάσσος: «Θέλουμε σερί»

Ο Κώστας Κιάσσος ζήτησε τη βοήθεια των οπαδών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τη συμπαράσταση των οπαδών της Παναχαϊκής ζήτησε στο ντέρμπι της Δευτέρας (04/11) με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Κώστας Κιάσσος. Ο έμπειρος μέσος των Αχαιών σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» ανέφερε για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής:

«Νομίζω ότι οι προπονήσεις των τελευταίων ήμερων με τον κ. Παπαδόπουλο είναι πιο κοντά σε αυτό που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Η νίκη στα Ψαχνά μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά αφού η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό. Βέβαια για να έχει αντίκτυπο και η νίκη στα Ψαχνά, θα πρέπει να νικήσουμε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, όχι αλλά και στα επόμενα ώστε να κάνουμε ένα ικανοποιητικό σερί για να ανέβουμε βαθμολογικά».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο έμπειρος μέσος, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς όπως και σε όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι το κοινό της Πάτρας είναι απαιτητικό ωστόσο τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Όχι μόνο στα καλά αλλά και στα κακά αποτελέσματα. Θέλουμε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου να δώσουν βροντερό παρών και να μας βοηθήσουν».

Last modified onΣάββατο, 02 Νοέμβριος 2013 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep