Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κούγιας: «Δεν είμαι ενήμερος...»

Άγνοια δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Παναχαϊκής...

«Δεν είμαι ενήμερος. Αν δεν έχω όλο το κείμενο μπροστά μου δεν μπορώ να μιλήσω. Πήγα για λίγο σήμερα στο γήπεδο της Καλλιθέας, γιατί έπρεπε να αγορεύσω στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου που διεκόπη για λίγο»

Στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναχαϊκή μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα και στην οποία απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή του ανέφερε ότι η εγκληματική οργάνωση θα τον κατεξευτελίσει όπως έκανε και με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών δήλωσε άγνοια και ανέφερε:

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει σύνδεση διαιτητών με το στοίχημα, απάντησε: «Φυσικά. Αυτοί που προέρχονται από τις μικρές κατηγορίες και συνεργάζονται με το παρασκήνιο που κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο είναι βέβαιο ότι παίζουν στοίχημα, αφού γνωρίζουν το αποτέλεσμα»

«Δεν είμαι ενήμερος», είπε αρχικά ο Κούγιας και συνέχισε: «Αν δεν έχω όλο το κείμενο μπροστά μου δεν μπορώ να μιλήσω. Πήγα για λίγο σήμερα στο γήπεδο της Καλλιθέας, γιατί έπρεπε να αγορεύσω στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου που διεκόπη για λίγο». Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει σύνδεση διαιτητών με το στοίχημα, απάντησε: «Φυσικά. Αυτοί που προέρχονται από τις μικρές κατηγορίες και συνεργάζονται με το παρασκήνιο που κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο είναι βέβαιο ότι παίζουν στοίχημα, αφού γνωρίζουν το αποτέλεσμα».

 

Last modified onΤρίτη, 08 Οκτώβριος 2013 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep