Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Κούγιας: «Συγκλονιστική Football League»

Την εκτίμησή του ότι η φετινή Football League θα πρόκειται για ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Το αφεντικό της Παναχαϊκής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το φετινό πρωτάθλημα, χαρακτήρισε τραγικό αυτό της Superleague, ενώ αναφέρηκε στον στόχο της ομάδας του που δεν είναι άλλος από την άνοδο.
Αναλυτικά:
«Το πρωτάθλημα ξεκινά με απόλυτη αισιοδοξία. Για πρώτη φορά πρωτάθλημα δύο ομίλων, το οποίο χάρη στη δική μου πρόταση για πλέι οφ αναβαθμίστηκε και θα ξεφύγει από την απαξίωση. Θα πρόκειται για ένα πρωτάθλημα καθαρό και συγκλονιστικό. Καμιά ομάδα δεν θα είναι σίγουρη για τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν αντέχει 28 ομάδες και εμείς οι ιστορικές ομάδες κάνουμε τη θυσία αυτή.
Σε αντίθεση με τη Football League, στη Superleague είναι γνωστές οι δύο πρώτες ομάδες, δηλαδή ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ας καταργηθεί έτσι όπως είναι δομημένο. Είναι τραγικό πρωτάθλημα. Η Football League είναι πια ένα όμορφο, καθαρό και τίμιο πρωτάθλημα.
Εμείς στην Παναχαϊκή πληρώσαμε 100.000 ευρώ για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Θα ήταν υποκρισία να μην πω ότι δεν πάμε για άνοδο. Έχουμε έξι διεθνείς και φυσικά στη Football League αυτό δεν συνηθίζεται».

Last modified onΠέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep