Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Αξιόπιστη Football League»

Το αφεντικό της Παναχαϊκής τόνισε ότι έτσι όπως είναι φέτος δομημένη η Football League πρόκειται για αξιόπιστο πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 και μίλησε...

Για το νέο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ και τα πλέι όφ: «Η διαφορά είναι ότι ο πρώτος και ο δεύτερος έχουν την δυνατότητα να έχουν κάποια μπόνους. Δηλαδή μία σούπερ ομάδα που θα κάνει καλή πορεία είναι αδύνατον να μην πριμοδοτηθεί. Αν οι δύο πρώτοι έχουν διαφορά πέραν των τεσσάρων πόντων από τον τέταρτο θα πριμοδοτούνται με παραπάνω βαθμούς. Ο πρώτος ξεκινάει με 3 βαθμούς ό,τι και να γίνει. Ίσως αν και στην Σουπερ Λίγκα είχαμε ένα τέτοιο διαδικαστικό θα είχαμε πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να εξαλείψουμε τους ψιθύρους. Είναι κάποιες ομάδες που μπορούν μέσα από συμμαχίες να εξασφαλίσουν την πρωτιά. Αν δεν είχε τα πλέι οφ το πρωτάθλημα θα ήταν κωμικό και θα τελείωνε τον Φεβρουάριο. Οι ομάδες είναι 14 και οι τέσσερις διεκδικούν την άνοδο. Οι τρεις πέφτουν άρα οι εφτά είναι φωτιά. Κοντά σε αυτές που ανεβαίνουν θα είναι και άλλες και γενικά όλοι θα έχουν έναν στόχο. Δεν υπάρχουν συναλλαγές εκεί και φυσικά οι καλές διαιτησίες θα παίξουν ρόλο».
Για την απόφαση του προέδρου του Ηρακλή να ψηφίσει αρνητικά στην πρόταση Κούγια να γίνει μίνι πρωτάθλημα των 8 ομάδων: «Δεν τον ρώτησα στο τέλος. Δεν εξήγησε. Είπε ότι ο πρώτος είναι πρώτος και πρέπει να παίρνει το πρωτάθλημα. Δεν ήταν ισχυρά τα επιχειρήματα του και γι' αυτό δεν είχε στο πλευρό του τις άλλες ομάδες».
Για την επιτροπή διαφάνειας της Φουτμπολ Λιγκ: «Θα είναι μία επιτροπή διαφάνειας από έμπειρους νομικούς που θα αξιολογεί τις στοιχηματικές συμπεριφορές όπως και την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων. Μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική επιτροπή που θα δώσει αξιοπιστία. Τα τελευταία χρόνια συγκεκριμένες ομάδες παραπέμπονται από την ΟΥΕΦΑ ως ύποπτες και τελικώς δικαιώνονται από τους δικαστές. Γι αυτό οι ομάδες θα έχουν διαφορετική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Παλαιότερα αν ο ΟΠΑΠ έβλεπε ότι μία ομάδα είναι ύποπτη σταματούσε να δίνει λεφτά σε όλους. Πλέον η κάθε ομάδα θα την πληρώνει η ίδια».

Last modified onΔευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep