Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Σεροπιάν στο «FL»

Τι λέει στο footballleaguenews.gr ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Μουράτ Σεροπιάν, για τους Αχαιούς και τον στόχο στο πρωτάθλημα.

 

 

 

Αρχικά ο Σεροπιάν μίλησε για το φιλικό της Παναχαϊκής με τον Φωκικό την Τετάρτη (19/10): «Κάναμε αυτό το φιλικό για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες. Χρησιμοποίησα όλα τα παιδιά που είχα στη διάθεσή μου. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα, αν και δεν είμαι ικανοποιημένος από όσα είδα. Φυσικά γι' αυτό δουλεύουμε, για να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει. Στο πρωτάθλημα δηλαδή».

 

Και αναφέρθηκε στο τι ακριβώς περιμένει από την Παναχαϊκή στις επίσημες υποχρεώσεις: «Τα λόγια αυτή τη στιγμή ελάχιστη σημασία έχουν. Το θέμα είναι τι θα δείξουμε στο γήπεδο. Κριτήριο είναι οι πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με ανταγωνιστικές ομάδες και εκεί θα δούμε τη δυναμική μας. Σαν αρχικό στόχο έχουμε θέσει την πρώτη εξάδα στη Football League».

 

Από εκεί και πέρα, απογευματινή προπόνηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (20/10), από την οποία δεν θα λείψει κανείς. Και ο Ουρτάδο που ταλαιπωρούνταν από μικροτραυματισμό θα δώσει κανονικά το «παρών».

 

Last modified onΠέμπτη, 20 Οκτώβριος 2011 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep