Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος Καράτσης, Τσουμάνης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τους Βαγγέλη Καράτση και Μάκη Τσουμάνη, αλλά και την πρόσληψη του Γιώργου Κιούπη στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Γιώργος Κιούπης (φωτό) αποτελεί επιλογή του Τίμου Καβακά και αντικαθιστά τον Βαγγέλη Καράτση, που αποχώρησε από την πατρινή ομάδα. Παράλληλα, η ΠΑΕ επισημοποίησε και το «διαζύγιο» με τον Μάκη Τσουμάνη. Πλέον, οι Αχαιοί βρίσκονται σε αναζήτηση γενικού αρχηγού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την πρόσληψη για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων του κ. Γιώργου Κιούπη.

Ο κ. Γιώργος Κιούπης είναι προσωπική επιλογή του κ. Καβακά και θα καλύψει το κενό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που άφησε η αποχώρηση του Βαγγέλη Καράτση.

2) Πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής από την Πάτρα για να καλύψει την θέση του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος αναζητεί η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Τσουμάνη.

Η επιλογή του προσώπου είναι πολύ δύσκολη, γιατί πρέπει να έχει και κύρος και γνώσεις ποδοσφαιρικές και να εγγυάται την καλή συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές.

Το πρόσωπο αυτό θα αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ διοικήσεως και ποδοσφαιρικού τμήματος και η προσπάθεια, η οποία γίνεται θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την αναχώρηση για το Καρπενήσι.

Επιθυμία της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο επί 15 μέρες να συμβιώσει μαζί με τους προπονητές και τους παίκτες και να γίνει ένα μαζί τους, έχοντας την δυνατότητα να επιλύει και μικροπροβλήματα τα οποία προκύπτουν».

Last modified onΤρίτη, 30 Ιούλιος 2013 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep