Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιέζει η Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προσπαθεί να κλείσει το συντομότερο το θέμα του γηπέδου.

Οι Αχαιοί εξέδωσαν ανακοίνωση την Παρασκευή (05/07) και αφού ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι θα ξεπεραστούν τα νομικά ζητήματα και δεν θα αναγκαστούν να παίξουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας λόγω μη εξασφάλισης έδρας…

Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δ.Σ., τους αντιδημάρχους και το Δ.Σ. του Δήμου Πατρέων για τον τρόπο και την κατανόηση που αντιμετωπίζουν το τεράστιο πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο της ποδοσφαιρικής έδρας της Παναχαϊκής. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατανοεί όλα τα νομικά προβλήματα που υπάρχουν και θα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα νομικό πρόβλημα.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δώσουν την καλύτερη λύση ώστε να καταφέρει η Παναχαϊκή να εξασφαλίσει μια ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ για την σωματική ακεραιότητα των οπαδών της έδρα, η οποία είναι απαραίτητη για την άδεια συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Football League.

Είναι άδικο η ομάδα να έχει εξυγιανθεί οικονομικά, να είναι έτοιμη να διεκδικήσει στόχους αγωνιστικά και να διαλυθεί και να τεθεί υπό εκκαθάριση, γιατί δεν έχει την δυνατότητα να έχει ένα μόνιμο και ασφαλές γήπεδο να δηλώσει σαν έδρα για τους αγώνες της. Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού εξαντλείται ο χρόνος, θα δοθεί η σωστή λύση για όλους και η Παναχαϊκή θα αποφύγει τον κίνδυνο να αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούνιος 2014 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep