Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα βρίσκει με Ερασιτεχνική

Ο Αλέξης Κούγιας Ο Αλέξης Κούγιας

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για τη χρήση της Αγυιάς.

 

 

 

Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Αλέξη Κούγια με την Ερασιτεχνική, προκειμένου να βρεθεί λύση στο γηπεδικό και τη χρήση της Αγυιάς από την Παναχαϊκή. Οπως δήλωσε μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ στον ραδιοφωνικό σταθμό sportfmpatras υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία και πολύ σύντομα θα υπογραφεί η νέα σύμβαση. «Υπήρξε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, υπήρξε ταύτιση απόψεων. Αύριο θα φτιάξει ένα σχέδιο κ. Τσαούσογλου και θα το συζητήσουμε και πάλι… οπωσδήποτε μέχρι Δευτέρα – Τρίτη θα έχουμε συμφωνήσει σε όλα», ήταν το λόγια του Αλέξη Κούγια. Να σημειωθεί πως αν όλα προχωρήσουν ομαλά, τότε η Ερασιτεχνική φυσικά θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει.

 

«Αντεισαγγελέας για τσιγάρα»!

 

Ο κ. Κούγιας όμως δεν παρέλειψε για ακόμη μία φορά να ρίξει τα αιχμηρά του βέλει στον Ευάγγελο Κατσή, τον οποίο χαρακτήρισε «αντεισαγγελέα για τσιγάρα»! Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την παμψηφεί δικαίωση της Παναχαϊκής. Η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή (14/10).


«Θέλω να σας πω ευθέως ο κ. Κατσής, συγκριτικά με τον κ. Φάκο και τον κ. Αντωνακάκη είναι αντεισαγγελέας για τα τσιγάρα! Μην θίγεται τους πιο αξιόπιστους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και βάζετε στον ίδιο παρανομαστή και με το ίδιο ειδικό βάρος έναν αντεισαγγελέα που ήταν για τα τσιγάρα και ο οποίος ήταν γεμάτος πειθαρχικά.
 
Η άποψη λοιπόν που διατυπώνεται είναι από το κύκλωμα και νομίζουν πως έτσι μπορούν να επηρεάσουν, αύριο το μεσημεράκι θα πάρουν όλοι αυτοί την απάντησή τους!

Όπως την απάντησή του θα πάρει και ο κ. Σταθάκης, ο οποίος έμαθα ότι βγήκε σε έναν σταθμό στην Θεσσαλονίκη και στον κ. Θωμαϊδη και είπε: «είναι σκάνδαλο να αθωώσουν την Παναχαϊκή, αφού εγώ παραδέχομαι ότι έχω κάνει δωροδοκία και θέλω να τιμωρηθώ», ξέρετε όμως, τι ξέχασε ο κ. Σταθάκης;

Ξέρετε ποιος είναι ο πρώτος που παραδέχθηκε ότι είναι σωστή η έφεση του κ. Φάκου;

Ο κ. Σταθάκης!!
 

Ρωτήθηκε μάλιστα και ο δικηγόρος του από τους δικαστές, ποια είναι άποψη τους για την έφεση του κ. Φάκου και αν πρέπει να γίνει δεκτή και απάντησε πως συμφωνούν να γίνει δεκτή, όπως και του κ. Κουβαρά η πλευρά.
 

Μα, γιατί μιλάμε τώρα επειδή κατάλαβαν την γκάφα στην οποία υπέπεσαν;

Η ερώτηση ήταν παγίδα για να φανεί ποιος εμφανίζεται για να υπερασπίσει τον εαυτό του και ποιος για να καταδικάσει την Παναχαϊκή, ασχέτως αν ο ίδιος γίνει… ολοκαύτωμα!
 

Σας το λέω από τώρα η απόφαση θα είναι συντριπτική υπέρ της Παναχαϊκής! Θα είναι παμψηφεί!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep