Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει για δέκα παίκτες η Παναχαϊκή

Σε μια ακόμα μεταγραφική περίοδο, η Παναχαϊκή θα πραγματοποιήσει δέκα και πλέον μεταγραφές, όπως συνηθίζει κάθε καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή οι «κοκκινόμαυροι» στο ρόστερ τους έχουν 21 ποδοσφαιριστές μαζί με τους τρεις νεοαποκτηθέντες Ιωάννου, Κωστόπουλο, Λαζαρίδη, όμως υπάρχει και ένα «αλλά». Οι τέσσερις απ' αυτούς (Αδαμόπουλος, Πλέγας, Χοτζάλι, Χούσα) είναι νεαροί και είναι άγνωστο προς το παρόν τι θα γίνει. Θα παραμείνουν κάποιοι στο ρόστερ και κάποιοι θα δοθούν δανεικοί; Ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Παναγιώτης Γεωργίου θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσουν και από εκεί και πέρα μένουν οι Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Καραμανλής, Κοκκίνης, Λίτσης, Πίτκας, Παμπόε, Ρεκλείτης, Σπίνουλας, Αντονι, Βάντερσον και Μπουρλάκης που επιστρέφει από τον Παναιγιάλειο, όπου είχε δοθεί δανεικός.
Από τους 12 αυτούς, πιθανότατα 2-3 θα αποχωρήσουν. Τούτο σημαίνει ότι η Παναχαϊκή θέλει δέκα ποδοσφαιριστές και ίσως περισσότερους κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου (μαζί με τους τρεις που έχει αποκτήσει) και οι άνθρωποί της κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Όσον αφορά τους νεαρούς που θα αποκτηθούν, είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής για τους Γιάννη Μασούρα του Ατρομήτου Πατρών και τον Αγγελο Βέρρα του Ατρόμητου Λάππα, όμως ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι περιπτώσεις τους, παρότι ο Τίμος Καβακάς έχει δώσει το πράσινος φως για την απόκτησή τους.
Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για τα μεταγραφικά της Παναχαϊκής, καθώς πληροφορίες λένε ότι η πατρινή ομάδα θα ανακοινώσει την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, ενώ παλεύει και την περίπτωση ξένου επιθετικού που αγωνιζόταν σε ομάδα της Β' Εθνικής. Ολοι οι ποδοσφαιριστές αποτελούν εισηγήσεις του Καβακά στον Αλέξη Κούγια και πρόκειται για περιπτώσεις που γνωρίζει πολύ καλά, καθώς με τους περισσότερους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Πηγή: pelop.gr

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούνιος 2013 01:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep