Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Να παίξουμε ωραία μπάλα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Παναχαϊκής έκανε ο Τίμος Καβακάς.

Ο Έλληνας τεχνικός φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν.

- Είναι οι πρώτες ημέρες σας παρουσίας στην Πάτρα. Που έχετε δώσει αυτή την περίοδο τη μεγαλύτερη βαρύτητα;
«Όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ομάδα με απασχολούν, είναι λογικό. Αυτές πάντως οι πρώτες ημέρες, είναι περίοδος οργανωτικής βελτίωσης πάνω σε ζητήματα που χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο. Περισσότερο με τα οργανωτικά ασχολούμαι, για να είναι όπως απαιτείται όλα έτοιμα στην ώρα τους».

-Τι περιμένετε να δείτε κύρια από την ομάδα του χρόνου;
«Ο στόχος μου στα δυο αυτά χρόνια που έχω συμβόλαιο με την ομάδα και ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει, είναι πρώτα από όλα να εμφανιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα αρέσει στον κόσμο και έτσι, θα του δώσουμε και το καλύτερο κίνητρο για να γυρίσει κοντά μας, να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Αυτό είναι το πιο βασικό, το πιο σημαντικό που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε».

-Από πλευράς μεταγραφών, ποιες θα είναι οι προσθήκες που θα γίνουν στη ομάδα;
«Κοιτάξτε, μη περιμένετε από μένα να ακούσετε το οτιδήποτε έχει να κάνει με όνομα παίκτη που θα αποκτηθεί. Όταν θα είναι κάτι σχετικό έτοιμο, θα ανακοινώνεται από τη διοίκηση επίσημα. Να ξέρετε πάντως ότι κινήσεις εντυπωσιασμού και άλλα τέτοια δεν πρόκειται να γίνουν. Ξέρουμε πολύ καλά το που χρειαζόμαστε ενίσχυση και θα κινηθούμε ανάλογα, με προσθήκες παικτών ουσιαστικού περιεχομένου που είναι και το μοναδικό ζητούμενο για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούνιος 2013 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep