Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξανά στα μαχαιρία ΠΑΕ – ΠΓΕ

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή διώχνει… ξανά τους Αχαιούς από την Αγυιά.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τους «κοκκινόμαυρους», αλλά τα προβλήματα δεν την εγκαταλείπουν. Το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ προς την ΠΓΕ ήρθε ξανά στην επιφάνεια, με την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή να κλείνει τις πόρτες της Αγυιάς λόγω του οικονομικού, το οποίο σύμφωνα με τα μέλη της πλησιάζει τις 75.000 ευρώ.Μάλιστα, υπήρξε και σχετική ενημέρωση προς τη Football League.

Ο πρόεδρος της ΠΓΕ, Νίκος Ράπτης δήλωσε σχετικά: «Στη φετινή σεζόν κάναμε έκπτωση περίπου 50% στο μίσθωμα, σε σχέση με την περσινή. Τον Φεβρουάριο πάλι μας ζητήθηκε διευκόλυνση και πάλι δεχθήκαμε. Αλλά η πλευρά της ΠΑΕ εξακολουθεί να μην τηρεί τις υποχρεώσεις της. Δεν πάει άλλο.

Η απόφαση του Δ.Σ. να κλείσει από την Παρασκευή το γήπεδο ήταν ομόφωνη. Το γήπεδο θα ξανανοίξει για την Παναχαϊκή μόνο αν μας δοθούν οι κατάλληλες εγγυήσεις. Η Παναχαϊκή είναι πάντα ευπρόσδεκτη στο σπίτι της, αρκεί όμως να τηρεί τις υποχρεώσεις της και να μη μας δουλεύει. Πρέπει κι εμείς να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου. Και το συμφέρον του συλλόγου απαιτεί να έχουμε έσοδα από το γήπεδο».

Ο γενικός γραμματέας της ΠΓΕ Δημήτρης Τσαούσογλου πρόσθεσε ότι…«λυπάμαι που το λέω, αλλά πολύ φοβάμαι πως η ρήξη είναι οριστική αυτή τη φορά. Χορτάσαμε δυο χρόνια τώρα από υποσχέσεις και αναβολές… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Μακριά κι αγαπημένοι, αφού απ' ό,τι φαίνεται δεν γίνεται αλλιώς».

Πηγή: pelop.gr

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάιος 2013 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep