Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα στα Γιάννενα η Παναχαϊκή

 

Στη σκιά του πρωτόδικου υποβιβασμού το φιλικό με τον ΠΑΣ.

 

 

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η Παναχαϊκή το απόγευμα της Πέμπτης (06/10) στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες». Οι «κοκκινόμαυροι» έπισαν καλή απόδοση, αλλά έδειξαν επηρεασμένοι από την πρωτόδικη απόφαση υποβιβασμού.

 

Στο 20’ ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μάλαρτζ, ενώ στο 33’ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Τζάνη. Το 1-0 ήρθε στο 49’. Ο Μπεσέρα έκλεψε τη μπάλα από τον Μάλαρτζ, τροφοδότησε τον Μαμαντού, που «έκοψε» στον επερχόμενο Σκούφαλη κι αυτός με πλασέ σε σχεδόν κενή εστία άνοιξε το σκορ.

 

Η ισοφάριση ήρθε στο 74’. Ο Μενδρινός σέντραρε και ο αφύλαχτος Κοιλιάρας μόνος με σουτ νίκησε τον Κηπουρό, κάνοντας το 1-1. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ο Κυριάκος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Ανδρούτσου και στο 90’ ο Σκούφαλης διαμόρφωσε το 3-1 με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης (72' Κηπουρός), Ντάσιος (45' λ.τρ. Μπεσέρα), Μιχαήλ, Κώτσιος (46' Οικονόμου), Τζημόπουλος, Ανδράλας (46' Σκούφαλης), Τζάνης, Κεϊτά (79' Ιωάννου), Βίλα, Κυριάκος, Μαμαντού Μπαγκαγιόκο (53' Κουέβας).

 

Παναχαϊκή: Μάλαρτζ (67' Ανδρούτσος), Σπίνουλας, Παγώνης, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος (64' Ανδρίκος), Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Ατματζίδης (81' Κυβελίδης), Φουρτάδο (56' Χλωρός), Μιλόσεσκι (56' Κοιλιάρας), Ντίνας

 

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε την εμφάνισή του στο 84’ στο γήπεδο και ορισμένοι φίλαθλοι τον χειροκρότησαν, ενώ το ματς παρακολούθησαν οι προπονητές Σούλης Παπαδόπουλος, Σάββας Παντελίδης.

 

Last modified onΠέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep