Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φωνάζει» η Παναχαϊκή

Ο ορισμός διαιτητών από την Αθήνα στο ματς με τον Θρασύβουλο προκάλεσε την αντίδραση της Παναχαϊκής.

Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε πληρωμές τη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως δεν παρέλειψαν να διαμαρτυρηθούν για τον ορισμό διαιτητών από την Αθήνα στον αγώνα με τον Θρασύβουλο. Παράλληλα, υπενθύμισαν αυτό που έλεγε προ ημερών ο Αλέξης Κούγιας, δηλαδή ότι οι «κοκκινόμαυροι» έχουν το ρεκόρ κίτρινων καρτών, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ίδιο, να έχει πληρώσει 42.000 ευρώ, κάτι που θα γίνει και φέτος.

Αναλυτικά η Παναχαϊκή ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την καταβολή στους ποδοσφαιριστές ενόψει της Μεγάλης βδομάδας του 50% των μισθών και δόσεων του μηνός Απριλίου. Η εξόφληση προς τους παίκτες, το υπαλληλικό προσωπικό και τους προπονητές θα γίνει την ημέρα που θα αναχωρήσουν για να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειες τους.

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή για τον ορισμό στον αγώνα με τον Θρασύβουλο του διαιτητή Παπαγεωργίου Νικόλαο, του επόπτη Κουντουρέλη Γεώργιο και του 4ου διαιτητή Κοσικίδη Συμεών όλοι του συνδέσμου Αθηνών. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν αντιλαμβάνεται με ποια κριτήρια γίνονται οι επιλογές και, γιατί στα παιχνίδια της Παναχαϊκής δεν επιλέγονται διαιτητές από κοντινές περιοχές με αποτέλεσμα να καταβάλλονται υπερβολικές αμοιβές για διαιτητές και παρατηρητές οι οποίες πολλές φορές αγγίζουν και τις 5000,00€.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για το γεγονός ότι για δεύτερη ποδοσφαιρική χρονιά, η ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία φημίζεται για το επιθετικό της παιχνίδι, είναι πρωταθλήτρια στις κίτρινες κάρτες προς τους ποδοσφαιριστές της και είναι περισσότερες 30 έως 50% από άλλες ΠΑΕ των οποίων οι ποδοσφαιριστές φημίζονται για το σκληρό τους παιχνίδι.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή χρεώθηκε πέρυσι 42000,00€ για τις κάρτες από την Ε.Π.Ο. και το ίδιο σχεδόν θα χρεωθεί για τον ίδιο λόγο και για φέτος.

Είναι αδιανόητο στους σημερινούς οικονομικούς καιρούς μόνο για διαιτησίες και πρόστιμα από διαιτησίες και πρόστιμα από τιμωρίες και κάρτες μία εντελώς ήσυχη ΠΑΕ να χρεώνεται ποσό από την Ε.Π.Ο. που υπερβαίνει τις 100000,00€ κάθε χρόνο».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Απρίλιος 2013 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep