Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κέρδος η σταθερότητα

Ο Ηλίας Φυντάνης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής απέναντι στη Δόξα Δράμας.

Οι Αχαιοί δεν κατάφεραν την Τετάρτη (24/04) να πανηγυρίσουν τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη τους, όμως άφησαν καλές εντυπώσεις και συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις. Ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης στάθηκε στις 10 τελικές που είχαν οι «κοκκινόμαυροι» απέναντι στη Δόξα Δράμας, ενώ τόνισε πως η εστία του Πίτκα δεν απειλήθηκε καθόλου. Ωστόσο, διέκρινε σημάδια κόπωσης στα τελευταία λεπτά. Όσο για τα κέρδη της ισοπαλίας; Η πατρινή ομάδα έδειξε για ένα ακόμα ματς ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και στις τελευταίες αγωνιστικές φρόντισε να αυξήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 12 πόντους.

Τη Μεγάλη Δευτέρα (29/04) η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο εκτός έδρας. Το γεγονός ότι τη σεζόν 2005-06 οι Πατρινοί είχαν ηττηθεί 3-1 στη Φυλή και είχαν υποβιβαστεί δεν τους απασχολεί, αλλά τονίζουν ότι θα παλέψουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και σ' αυτή την αναμέτρηση. 

Οι Λίτσης, Κοκκίνης θα είναι απόντες από τον αγώνα της 37ης αγωνιστικής λόγω τιμωρίας, όπως και οι τραυματίες, Γεωργίου, Φατιόν. Αντίθετα, επιστρέφει ο Γιάννης Κοιλιάρας. Την Πέμπτη (25/04) προγραμματίστηκε ρεπό.

Last modified onΠέμπτη, 25 Απρίλιος 2013 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep