Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα μήνυση η Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα υποβάλει μήνυση και αγωγή σε εφημερίδα της Πάτρας.

Αυτή τη φορά οι Αχαιοί κινούνται νομικά εναντίον της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και του δημοσιογράφου, ο οποίος δημοσιοποίησε δηλώσεις του Πέτρου Σταθάκη με αφορμή τη φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ. Όπως ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα υποβάλει μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας Πελοπόννησος και του αρμόδιου δημοσιογράφου που συνεργάζεται συνεχώς με τον Πέτρο Σταθάκη, δημοσιοποιώντας τις ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις του.

Η νέα συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου έγινε χτες, όταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και η συγκεκριμένη εφημερίδα μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν αναστάτωση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δημοσιοποίησαν το ψεύτικο γεγονός ότι, όταν η ΠΑΕ Παναχαϊκή τον Ιούλιο του 2010 απέκτησε τον Γιάννη Κοιλιάρα, είχε πλαστή ενημερότητα.

Είναι τόση δε η ανοησία και η ανεπάρκεια των συγκεκριμένων ανθρώπων που ενώ έχουν την δυνατότητα μέσω του συστήματος TAXISNET να γνωρίζουν μέσα σε δευτερόλεπτα, αν η φορολογική ενημερότητα που χρησιμοποίησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή το 2010 ήταν πλαστή, προτιμούν να διαπράξουν ποινικά αδικήματα και να πληρώσουν αποζημιώσεις αντί να πράξουν τα αυτονόητα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προειδοποιεί ότι από εδώ και στο εξής θα απαντά μέσω της δικαιοσύνης και πλέον ότι παράνομο κάνει ο κάθε ένας θα το πληρώνει».

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep