Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευκαιρίες στα… παιδιά της

Στην πρώτη συμμετοχή του 16χρονου, Κώστα Πλέγα στάθηκε η Παναχαϊκή.

Μετά τον Γκέρτιν Χοτζάλι, ο οποίος μετρά ήδη τρεις συμμετοχές με τους Αχαιούς, ένας ακόμα 16χρονος ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τα κοκκινόμαυρα. Ο λόγος για τον Κώστα Πλέγα, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο της κυριακάτικης (31/03) αναμέτρησης με την Αναγέννηση Επανομής. Εκεί στάθηκε και η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Άντονι Φατιόν.

Αναλυτικά η Παναχαϊκή ανέφερε:

«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ευχαριστεί τους πεντακόσιους οπαδούς της που την ενίσχυσαν στο παιχνίδι με την Επανομή και βοήθησαν τους νεαρούς παίκτες μας να κατακτήσουν την νίκη.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή χαίρεται ιδιαίτερα που άλλο ένα 16χρονο παιδί κατακτά θέση βασικού στην ενδεκάδα της και δίνει συγχαρητήρια στον Κώστα Πλέγα που εκτός από την Εθνική παίδων έγινε βασικός και στην Παναχαϊκή.

Η ιδιοκτησία, το Δ.Σ. και ο προπονητής της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, Άγγελος Διγκόζης έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τα νέα παιδιά με 5ετή συμβόλαια και είναι βέβαιο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος εκτός του 16χρονου Χοτζάλι και του 16χρονου Πλέγα και άλλα παιδιά από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των Νέων να πάρουν θέση βασικού.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας, Άντονι Φατιόν, ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείρηση μίας μικρής κύστης στο στήθος και θα επανέλθει στις προπονήσεις μετά από μία εβδομάδα».

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep