Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φεύγει ο Σαλαμαστράκης

Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης ζήτησε να φύγει από την Παναχαϊκή, ενώ στο τραπέζι μπαίνει πάλι η αλλαγή έδρας!

Οι Αχαιοί έκαναν βήμα παραμονής με το τρίποντο απέναντι στον Φωκικό, αλλά τα προβλήματα δεν τους εγκαταλείπουν. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαλαμαστράκης πενθεί τον χαμό του πεθερού του και ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του για να είναι κοντά στη γυναίκα του. Το αίτημά του αναμένεται να γίνει αποδεκτό.

Σε ό,τι αφορά στο γήπεδο, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι στο ματς με τον Φωκικό κόπηκαν 273 εισιτήρια και οικονομικά δεν την συμφέρει η χρήση του γηπέδου της Αγυιάς. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι τα έξοδα θα είναι πολύ λιγότερα στο γήπεδο της Ναυπάκτου…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συλλυπείται την οικογένεια του Παπαλάμπρου. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του απολεσθέντος και θα παραστεί και το Δ.Σ. της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συλλυπείται τον ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Σαλαμαστράκη για τον χαμό του πατέρα της συζύγου του. Κατόπιν αυτού ο ποδοσφαιριστής Σαλαμαστράκης ζήτησε την λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω του πραγματικού προβλήματος του Σαλαμαστράκη θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της λύσης του συμβολαίου του.

Την αναχώρηση για την Λάρισα από την Παρασκευή λόγω του Καρναβαλιού ζήτησε ο προπονητής Αντωνίου Σωτήρης και το Δ.Σ. επιφυλάχτηκε να απαντήσει.

273 εισιτήρια κόπηκαν στον χτεσινό αγώνα και η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε αυτούς τους ηρωικούς οπαδούς που συμπαραστάθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας. Κατόπιν αυτού γίνεται αντιληπτό ότι το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα εξετάσει την βιωσιμότητα της παρουσίας στην Αγυιά αφού δυστυχώς με αυτές τις εισπράξεις δεν καλύπτονται τα έξοδα τα οποία είναι για κάθε αγώνα:

8.000 ευρώ στην εφορία για να σφραγίσουμε τα εισιτήρια

1.000 ευρώ στη Football League για την έκδοση και παράδοση των εισιτηρίων

3.500 ευρώ διαιτησία –παρατηρητές

1.500 ευρώ ερασιτεχνική

800 ευρώ σεκιούριτι

250 ευρώ Ηχητικά – Σπίκερ

100 ευρώ ταμίες

70 ευρώ Οικονομική επιστασία

80 ευρώ Γιατρός αγώνα

60 ευρώ θερμά λουτρά

50 ευρώ υγειονομική κάλυψη παιχνιδιού

Συν ποσοστό ΕΤΕΧ 5% , ποσοστό Football League 4.5%, ποσοστό Ε.Π.Ο. 4,5% , εγγυητική τραπέζης , νερό και ΔΕΗ. 

Ενώ αν η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αγωνιστεί στην Ναύπακτο τα μόνα έξοδα τα οποία πρέπει να καλύψει είναι της διαιτησίας. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα προτείνει και πάλι στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή να εφαρμοστεί αυτό που λέει ο νόμος δηλαδή το ποσοστό του 15% επί των εισπράξεων του αγώνα».

Last modified onΠέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 14:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep