Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αντωνίου: «Ένα με τους ποδοσφαιριστές»

Ο Σωτήρης Αντωνίου έστειλε μέσω του flnews.gr μήνυμα ανάκαμψης της Παναχαϊκής.

Ο 38χρονος προπονητής την Τρίτη (05/03) παρουσιάστηκε στους «κοκκινόμαυρους» από τη διοίκηση και από την Τετάρτη (06/03) πιάνει με δουλειά με στόχο να βοηθήσει την Παναχαϊκή να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Με δηλώσεις του στο flnews.gr, μάλιστα, τόνισε ότι η θέση της είναι πλασματική.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον Αλέξη Κούγια για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου για να αναλάβω τα ηνία μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως η Παναχαϊκή», είπε ο Αντωνίου και υπογράμμισε: «Ξέρω ότι έχει βαριά φανέλα, μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Θεωρώ ότι η θέση της είναι πλασματική. Θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο γρήγορα ένα με τους ποδοσφαιριστές, να δουλέψουμε ποιοτικά και να ξεκινήσουμε την ανάλμψή μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Βύζαντα.

Η Παναχαϊκή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην έως τώρα καριέρα μου. Πιστεύω στις δυνατότητές της και παιχνίδι με παιχνίδι θα πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».

Last modified onΤρίτη, 05 Μάρτιος 2013 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep