Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Αντωνίου στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος διαδέχτηκε τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο.

Ο 38χρονος τεχνικός, Σωτήρης Αντωνίου, ήταν και στο παρελθόν στη λίστα με υποψήφιους προπονητές για την τεχνική ηγεσία των Αχαιών και τελικά οι βέρες περάστηκαν μετά την παραίτηση του Γιώργου Κούτση. Οι ιθύνοντες των Αχαιών είχαν αρχικά κουβεντιάσει με τον Μιχάλη Ζιώγα, ωστόσο ένα προσωπικό θέμα που είχε να ξεπεράσει ο Λαρισαίος δεν του επέτρεψε να προχωρήσει η συνεργασία. Ο Αντωνίου είπε αμέσως το «ναι» και η ΠΑΕ Παναχαϊκή το μεσημέρι της Τρίτης (05/03) ανακοίνωσε την πρόσληψή του πρώην τεχνικού της Κορίνθου:

«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου ως προπονητή της επαγγελματικής ομάδας. Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι 38 ετών υπήρξε ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και του ΠΑΣ Γιάννενα και οι προηγούμενες ομάδες του ως πρώτος προπονητής ήταν ο Εορδαικός , η Καλλονή και ο Πανηλειακός.

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με τον Εορδαϊκό και το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και της Γ΄ Εθνικής και την περσινή περίοδο κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου με τον Πανηλειακό και έχασε την άνοδο στα μπαράζ από την Νίκη Βόλου.

Μέχρι χθές ήταν προπονητής της Π.Α.Ε. Κορίνθου από την οποία αποχώρησε παρ’ ότι οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από την διοίκηση τους να μείνει. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ευχαριστεί με τον πλέον θερμό τρόπο των πρώην προπονητή Γιώργο Κούτση.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τον Γιώργο Κούτση και τον συνεργάτη του Γιωργάκη Θεοδόση αλλά τα άτυχα αποτελέσματα τους έκαναν να παραιτηθούν».

Last modified onΤρίτη, 05 Μάρτιος 2013 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep