Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επεισοδιακό φιλικό στην Πάτρα

 

Η Παναχαϊκή νίκησε 3-2 την Προοδευτική.

 

 

Σχεδόν μία 10ετία είχαν να τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες και το απόγευμα του Σαββάτου (24/09) που συναντήθηκαν ξανά στο γήπεδο της Αγυιάς πρωταγωνίστησαν σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση. Το ματς άργησε να ξεκινήσει 20 λεπτά, γιατί οι «βυσσινί» δεν προσκόμισαν δελτία, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποχωρήσουν! Έτσι, το φιλικό διεξήχθη μέλη των τεχνικών τιμ των δύο ομάδων και παρουσία περίπου 700 οπαδών.

 

Τα «σφαλτσοσφυρίγματα» έφεραν ένταση και μετά το τέλος του ματς οπαδοί των «κοκκινόμαυρων» ξήλωσαν τη φυσούνα και τα είχαν με τον ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής Σταμάτη Συρίγο.

 

Η Παναχαϊκή κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, με τον Χλωρό να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και να έχει πολύ καλή συνεργασία με τους Μενδρινό, Φουρτάδο. Στο 30’ ο Φουρτάδο πάσαρε στον Μιλοσέσκι και αυτός με σουτ νίκησε τον Τερακανίδη, ενώ στο 56’ ο Φουρτάδο με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

 

Η Προοδευτική μείωσε σε 2-1 στο 65’ με τον Αλεξίου, η ισοφάριση ήρθε στο 69’ με τον Παπαδόπουλο και το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Χλωρός στο 88’.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ανδρούτσος (46′ Μάλαρτζ), Σπίνουλας (46′ Κοιλιάρας), Παγώνης (46′ Χλωρός), Ιωάννου (46′ Κοκκίνης), Λαμπρόπουλος (46′ Πακάλτσης), Τσεμπερίδης, Ατματζίδης (60′ Κυβελίδης), Φούφουλας, Φουρτάδο (64′ Ζάρκος – 77′ Δαμιανίδης), Μιλοσέσκι (46′ Μενδρινός), Ντίνας (87′ Χρόνης).

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τερακανίδης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Συρίγος, Παπανικόλας, Μπελερής, Σουλελές,Σούφλας, Αλεξίου, Σάμιος, Βασιλάκος. Έπαιξαν και οι: Γρίβας, Κωνσταντόπουλος, Τσιμπλάκης, Παπαδόπουλος, Σωμιώτης, Μπάκας.

 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, αφού ο Ηλίας Σολάκης προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδες της Βορείου Ελλάδας.

 

Last modified onΣάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2011 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep