Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παναχαϊκή σε… γήπεδο

Η αποστολή της Παναχαϊκής αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη ενόψει των αγώνων με Ηρακλή και Καβάλα.

Την… πολυτέλεια να κάνουν προπονήσεις σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα θα έχουν οι Αχαιοί την τρέχουσα εβδομάδα. Η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (27/02, 15:00) τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής και την Κυριακή (03/03) την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη». Έτσι, τα μέλη της αποστολής που αναχώρησαν το πρωί για τη βόρεια Ελλάδα θα μείνουν στη Χαλκηδόνα, όπου και θα κάνουν την προετοιμασία τους υπό φυσιολογικές συνθήκες, σε αντίθεση με την Πάτρα, όπου προπονούνται σε πλαστικό.
Ο τεχνικός, Γιώργος Κούτσης άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Τέλλο και τους Γεωργίου, Κωνσταντινίδη, Πέττα. Έτσι, η αποστολή έχει ως εξής: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Φατιόν, Δ. Κοιλιαρας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Παμπόε, Ρεκλείτης, Γκούρτσας, Ν΄ Τζιοντό, Πίτκας, Κοκκίνης, Βάντερσον, Σαλαμαστράκης, Μπαξεβάνος, Περέιρα.

Η πίεση για θετικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η Παναχαϊκή αγνοούν το τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας.

Last modified onΤρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep