Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξανά με λειψή επίθεση

Η Παναχαϊκή είναι υποχρεωμένη να δώσει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα εκ νέου δίχως βασικά εργαλεία της γραμμής κρούσης.

Όπως με τον Ηρακλή Ψαχνών, έτσι και στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα την Κυριακή (10/2), η Παναχαϊκή του Γιώργου Κούτση θα πρέπει να παραταχθεί στο γήπεδο με απουσίες και μάλιστα βασικών στελεχών. Δημήτρης Γκούρτσας και Τζέι Παμπόε παραμένουν λαβωμένοι και δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Εκτός αυτών, στην Πάτρα θα μείνουν και οι Δημήτρης Κοιλιάρας και Περέιρα, μια και τα δελτία τους ακόμα δεν έχουν εκδοθεί, όπως και ο Βασιλαντωνόπουλος που είναι τιμωρημένος. Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει από τιμωρία ο Καραμανλής, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Φατιόν, που λίγο πριν από το ματς με τα Ψαχνά τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων.
Οι Αχαιοί έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και στοχεύουν άμεσα σε ανάκαμψη, ωστόσο και ο Απόλλων «καίγεται» για βαθμούς, οπότε η αναμέτρηση προμηνύεται εξαιρετική.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Κούτσης απαρτίζεται από τους εξής: Ανδρούτσος, Καραμανλής, Λίτσης, Τέλλος, Βάντερσον, Σαλαμαστράκης, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Μπαξεβάνος, Ν’ Τζιοντό, Βοσκόπουλος, Ρεκλείτης, Πίτκας, Γεωργίου, Κωνσταντινίδης, Σαλαμαστράκης, Κοκκίνης, Πέττας, Φατιόν.

Last modified onΣάββατο, 09 Φεβρουάριος 2013 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep