Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Deal με Παναθηναϊκό για Ντίνα!

Αίσιο τέλος στο σίριαλ της μεταγραφής του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Πάτρας, με παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και ο Θανάσης Ντίνας θα φορά από τώρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Αρχικά η ΠΑΕ είχε εκτοξεύσει βέλη προς τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν.

Αναλυτικά οι Αχαιοί ανέφεραν:

«Με προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου προς την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή λύθηκε το πρόβλημα με την μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ικανοποίησε τις απαιτήσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο Θανάσης Ντίνας σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτήν την εξέλιξη γιατί αφενός μεν ο κ. Γιάννης Αλαφούζος έδειξε σεβασμό στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και στην ιστορία της και αφετέρου δε ένας πολύ μεγάλος παίκτης ο Θανάσης Ντίνας να έχει την δυνατότητα να αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία ακόμα και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται στο δικό της παιδί τον Θανάση Ντίνα να είναι υγιής και να κάνει όλους τους Αχαιούς υπερήφανους».

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep