Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντίνας: «Ψηλά με την Παναχαϊκή»

Ο επιθετικός της Παναχαϊκής, Θανάσης Ντίνας μίλησε για τη βράβευσή του ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Football League.

O Ντίνας για 2η φορά επελέγη μεταξύ των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport FM Πάτρας 96,3 μίλησε για τη βράβευσή του, τους στόχους του και τη φετινή πορεία της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

- Το βραβείο για έναν ποδοσφαιριστή είναι η επιβράβευση των κόπων του; Εσύ πως το εισπράττεις;

«Όταν αυτό το βραβείο προέρχεται από τους ψήφους των αντίπαλων συνάδελφών μου, σίγουρα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και σε γεμίζει πολύ. Σκέφτεσαι ότι έκανες καλή χρονιά και ότι είσαι μέσα στους καλύτερους».

- Σου δίνει την δύναμη να προσπαθήσεις πιο πολύ, ή πιστεύεις μπορεί να είναι μια παγίδα για να πεις ότι εντάξει τα κατάφερα;

«Όχι σου δίνει δύναμη για να συνεχίσεις, να κάνεις μια ακόμα καλύτερη χρονιά, ώστε να ξανακαταφέρεις να βρεθείς στην ίδια θέση».

- Δυο συνεχόμενες χρονιές κατέκτησες το βραβείο του καλύτερου παίκτη, ανάμεσα πραγματικά από πολλούς αξιόλογους παίκτες. Εσύ που πιστεύεις ότι υπερτερείς;

«Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλύτερα αυτοί που με ψήφισαν. Πράγματι όμως, στην τελική 3αδα και τις δυο χρονιές ήταν όλοι πολύ καλοί παίκτες, πιστεύω πως όλοι το άξιζαν… αλλά το πήρα εγώ».

- Ένα κομματάκι από το βραβείο σου πιστεύεις ότι ανήκει και στους συμπαίκτες σου, τόσο φέτος όσο και πέρυσι;

«Εξυπακούεται αυτό! Μάλιστα, αυτό που ανέφερα και στην εκδήλωση ήταν ότι θέλω να το μοιραστώ μαζί τους –και για τις δυο χρονιές- γιατί είναι ένα μεγάλο κομμάτι, χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει, είναι ομαδικό άθλημα το ποδόσφαιρο».

- Στην εκδήλωση σίγουρα είδες και πολλούς γνωστούς σου παίκτες από ανώτερη κατηγορία.

«Σίγουρα είδα παιδιά που γνώριζα, τα είπαμε… Είδα και τον Φουρτάδο… Διανύει και αυτός δύσκολες στιγμές στην ΑΕΚ και θυμηθήκαμε τα παλιά. Του έδωσα κουράγιο για να συνεχίσει γιατί είναι καλός παίκτης».

- Πιο από τα δυο βραβεία ήταν αυτό που κουράστηκες περισσότερο για να το αποκτήσεις;

«Το φετινό… είναι πιο δύσκολο… Το προπέρσινο ήταν πιο εύκολο γιατί είχαμε βγει πρωταθλητές, ήμασταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα και ήταν λογικό να υπάρχουν βραβεία για την καλύτερη ομάδα. Το περσινό βραβείο που πήρα φέτος ήταν πιο δύσκολο, είχα να ανταγωνιστώ παίκτες που παίζουν Σουπερ Λίγκα και πάνε καλά και αυτό το κάνει πιο σημαντικό».

- Πλέον Θανάση ποιος είναι ο στόχος σου;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την Παναχαϊκη να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται, ακόμα και στην Σουπερ Λιγκ και εφόσον δεν τα καταφέρουμε να κάνω το άλμα».

- Όταν ξεκινούσες στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης είχες φανταστεί πως θα κατακτούσες και δυο φορές μάλιστα ένα τέτοιο βραβείο;

«Όταν με έδωσαν δανεικό από την Ξάνθη, σίγουρα δεν το φανταζόμουν γιατί σου πέφτει η αυτοπεποίθηση, αλλά όταν ήρθα στην Παναχαϊκή ως ελεύθερος και έκανα μια νέα αρχή, πίστεψα σε μένα και μέρα με την μέρα γινόμουν πιο δυνατός και πίστεψα σε εμένα ότι μπορώ να το κατακτήσω».

- Θανάση η ομάδα αγωνιστικά δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, όμως πλέον θα περιμένουμε για μια διαφορετική πορεία…

«Σίγουρα η ομάδα από το καλοκαίρι είχε πολλά προβλήματα όμως προσπαθούμε για το καλύτερο, μερικές φορές βγαίνει μέσα στο γήπεδο, άλλες φορές δεν βγαίνει. Έτσι θα συνεχίσουμε και πιστεύω θα ανεβούμε ψηλότερα και φέτος είναι πολύ πιο δύσκολο το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε και πίστωση χρόνου και υπομονή».

Πηγή: www.sportfmpatras.gr

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιανουάριος 2013 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep