Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποχωρήσεις – έκπληξη στην Πάτρα!

Παρελθόν από την Παναχαϊκή οι Ουρτάδο, Βουνκ, Ντιόγκο. Ανακοινώθηκαν Τέλλος, Κοιλιάρας.

Το… αλαλούμ στο ρόστερ των «κοκκινόμαυρων» συνεχίζεται. Η ομάδα της Πάτρας, λοιπόν, εκτός από τις αναμενόμενες προσθήκες των Δημήτρη Κοιλιάρα (ΑΕ Πάφου), Σάκη Τέλλου (Αναγέννηση Επανομής), έκανε γνωστό ότι αποτελούν παρελθόν οι Πολ Ουρτάδο, Μάρτιν Βουνκ και Ντιόγκο Ζορντάο! Μάλιστα, η ΠΑΕ σημείωσε ότι δεν θέλει να δημοσιοποιήσει τους λόγους των διαζυγίων και θα το κάνει μόνο αν προκληθεί. Για τον έναν τουλάχιστον ο λόγος, πάντως, είναι η πρόταση που του έγινε για μείωση αποδοχών.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τους Δημήτρη Κοιλιάρα και Σάκη Τέλλο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανανεώνει το ρόστερ της ομάδας λόγω της χαμηλής βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται, προσπαθώντας να προσθέσει όλο και περισσότερους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, προκειμένου να οικοδομήσει μια νέα ομάδα, έχοντας σαν βάση τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή Εγκούτου Ολίσε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ντιόγκο Ζορντάο, Μάρτιν Βουνκ και Πολ Ουρτάδο. Οι λόγοι της λύσης συνεργασίας είναι διαφορετικοί για κάθε περίπτωση, ωστόσο η ΠΑΕ δεν επιθυμεί να τους δημοσιοποιήσει, εκτός αν προκληθεί».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep