Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκούπα στην Παναχαϊκή!

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Χρήστος Λούβαρης οδηγεί στην έξοδο τρεις πρωτοκλασάτους!

Με δήλωσή του ο Λούβαρης σημείωσε ότι στενοχωρήθηκε, για την αδιαφορά των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής στο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Δράμας. Χωρίς να διευκρινίσει ποιος είναι πλέον ιδιοκτήτης, αποκάλυψε ότι στο προσεχές ΔΣ θα ζητήσει την απομάκρυνσή τους!

Ο Λούβαρης δήλωσε:

Σε έναν αγώνα που για την Παναχαϊκή ήταν ζωής ή θανάτου όπως θα είναι και όλα τα επόμενα παιχνίδια εκείνο που με στεναχώρησε ακόμα πιο πολύ και από την ήττα ήταν η αδιαφορία και η εικόνα των πιο ακριβοπληρωμένων και εξοφλημένων μέχρι το τελευταίο ευρώ πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Εάν μπορούσα γιατί δεν είμαι ιδιοκτήτης της ομάδος θα τους έλυνα τα συμβόλαια τους ακόμα και σήμερα γιατί είναι οι ίδιοι που από το καλοκαίρι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι πως θα εισπράξουν και το τελευταίο ευρώ, ενώ η εικόνα τους μέσα στο γήπεδο είναι εικόνα αδιαφορίας και αγγαρείας.

Πίστευα ότι η απομάκρυνση των υπολοίπων ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών ( Σολάκη, Bresca, Βρονταρά) θα διόρθωνε τους υπόλοιπους αλλά δυστυχώς για τουλάχιστον 3 ποδοσφαιριστές η εικόνα παραμένει ίδια. Μου είναι αδιανόητο φτωχά παιδιά που εισπράττουν το 1/3 ή το 1/4 από αυτά που εισπράττου οι πρωτοκλασάτοι να είναι οι κορυφαίοι του γηπέδου και αυτοί που εισπράττουν 3.000, 4.000 και 5.000 ευρώ το μήνα να είναι αδιάφοροι.

Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών εγώ θα ζητήσω την απομάκρυνση όσων συνεχίζουν να αδιαφορούν με την αντικατάσταση τους με νέους ποδοσφαιριστές και ελπίζω η ιδιοκτησία να κάνει δεκτή την εισήγηση μου».

«Ναυάγησε» του Ντίνα στον Παναθηναϊκό 

Last modified onΔευτέρα, 07 Ιανουάριος 2013 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep