Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συμπληρωματική έκθεση, έξι μέρες μετά!

Αναβολή και διαφωνίες στην εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός.

Τη Δευτέρα (31/12, 09:30) θα εκδικαστεί τελικά η υπόθεση της διακοπής του αγώνα Κυπέλλου Παναχαϊκή - Ολυμπιακός. Η συνήγορος της πατρινής ομάδας ζήτησε αναβολή, ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής αρχικά αρνήθηκε, γιατί στις 9 Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί αναμετρήσεις Κυπέλλου, με τη δικηγόρο των Αχαιών να σημειώνει ότι έχει ζητήσει το βίντεο, πάνω στο οποίο στηρίζεται η ένσταση για αντικανονική διακοπή και θα το πάρει στα χέρια της την Παρασκευή (28/12). Όπως ανέφερε: «Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα, όπως ότι στο 10' οπαδοί του Ολυμπιακού έσπασαν καρέκλες και τις πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο».

Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ήταν αρχικά αρνητικός και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο παρατηρητής αγώνα της ΕΠΟ έξι μέρες μετά τον αγώνα έγραψε συμπληρωματική έκθεση με την οποία διαφοροποιείται τελείως από την πρώτη. Στη πρώτη, λοιπόν, είχε γράψει ότι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί και των δύο ομάδων, ενώ στη δεύτερη ότι εισήλθαν περίπου 15 χωρίς διακριτικά! Έτσι, ο παρατηρητής δεν ρίχνει την ευθύνη σε καμία από τις δύο ομάδες.

Ο νομικός του Ολυμπιακού, κ. Γιαννίκος σημείωσε ότι το φύλλο αγώνα και οι εκθέσεις δεν δέχονται αμφισβήτησης, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής διαφώνησε και είπε ότι αμφιβάλλει για τη συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή.

Στην πρώτη έκθεση ο παρατηρητής είχε γράψει ότι στο 10' του αγώνα περίπου

Last modified onΠέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2012 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep