Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γιορτή... πολέμου στην Πάτρα!

Η ποδοσφαιρική γιορτή που είχε υποσχεθεί η Παναχαϊκή μετατράπηκε σε πόλεμο!

Οι Αχαιοί έδειχναν πρόθεση με ανακοινώσεις τους να αποκτήσει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εορταστικό χαρακτήρα, όμως στην πράξη αποδείχτηκε ακριβώς το αντίθετο, με το ματς να διακόπτεται στο 87’ και τους Πατρινούς να κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα!

Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Αποτέλεσμα να μεταφερθεί ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο και άλλος ένας να τραυματιστεί ελαφρά στο μάτι. Ακολούθησε ρίψη δακρυγόνων, ενώ η Παναχαϊκή κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4’ με τον Δημήτρη Γκούρτσα. Η ένταση, ωστόσο, μεγάλωσε όταν στο 37’ ο Βοσκόπουλος είδε αδικαιολόγητα δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Από τότε οι ρίψεις αντικειμένων δεν σταμάτησαν, οι διακοπές ήταν συνεχείς και ο κακός Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 58’ με πλασέ του Φετφατζίδη έπειτα από τακουνάκι του Μήτρογλου. Ωστόσο, η κόκκινη κάρτα δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που δικαιολογημένα φώναζαν οι Αχαιοί, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ανακόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ επίθεση των γηπεδούχων.

Στο 83’ ο διαιτητής Δημητρόπουλος διέκοψε για πολλοστή φορά το ματς και έπειτα από περίπου 20 λεπτά βγήκε με τους βοηθούς του στον αγωνιστικό χώρο. Οι εκκλήσεις από τα μεγάφωνα να ηρεμήσει η κατάσταση, δεν έπιασαν τόπο και έπειτα από τέσσερα λεπτά το διαιτητικό τρίο αποχώρησε οριστικά, με τους «κοκκινόμαυρους» να κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα και τους Πειραιώτες να παίρνουν το εισιτήριο για τους «16», εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ - Καβάλα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Καραμανλής, Φατιόν, Ντιόγκο (65' Κοιλιάρας), Βοσκόπουλος, Γκούρτσας, Ουρτάδο (41' Κοκκίνης), Ντίνας (77' Βασιλαντωνόπουλος), Σαλαμαστράκης, Βουνκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Mέγιερι, Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας Χολέμπας, Γκρέκο, Φέισα (46' Τζιμπούρ), Μασάντο (58' Ιμπαγάσα), Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός (photos)

Μαχαιρώθηκε αστυνομικός!

Τεράστια ζημιά για Παναχαϊκή

«Αξίζαμε καλύτερης αντιμετώπισης»

Συνελήφθη ο Κούγιας

Κούγιας: «Ποια σύλληψη;»

«Οι νάνοι κάνουν κακό στην Παναχαϊκή»

Πήδηξε έξω από το γήπεδο!

Τα επεισόδια στην Πάτρα (photos)

«Να βρουν τον αυτουργό»

«Δείξτε τις φάσεις»

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 00:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep