Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούτσης: «Έχω βοηθήσει 1%»

Η Παναχαϊκή άρχισε να κερδίζει επειδή οι παίκτες της κατάλαβαν που βρίσκονται, σύμφωνα με τον Γιώργο Κούτση.

Ο προπονητλης της Παναχαϊκής δήλωσε μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και, κατά την προσωπική μου άποψη, μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες. Θεωρώ ότι η βαθμολογική της θέση είναι πλασματική και δικαιούται παραπάνω βαθμούς που δεν έχει πάρει από τα παιχνίδια ως τώρα. Αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο ήταν αυτό το παιχνίδι για μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, διότι ήταν παθιασμένοι. Όταν σε ένα ντέρμπι κερδίζεις περισσότερες μονομαχίες συνήθως κερδίζεις το παιχνίδι.

Στο α’ μέρος δεν μπήκαμε αρκετά καλά. Γενικά δείξαμε φοβισμένοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα τέρμα προς το τέλος όμως, δεν τα καταφέραμε με λανθασμένες επιλογές. Στο β’ μέρος βελτιώσαμε την εικόνα μας σε τεχνικά στοιχεία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε πρώτοι το γκολ. Στην συνέχεια ο αντίπαλος έπρεπε να ρισκάρει. Έτσι βρήκαμε χώρους και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα, όμως θα μείνω στην προσπάθεια των παικτών και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και πιστεύω πως θα την έχει. Ξέρω τον προπονητή του, έχει και καλούς παίκτες και πιστεύω θα πάει καλά».


Για το τι έχει αλλάξει με τη δική του παρουσία, απάντησε: «Δεν άλλαξα εγώ κάτι. Τα παιδιά από μόνα τους κατάλαβαν ότι βρίσκονται σε μια ομάδα με ειδικό βάρος στην κατηγορία. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε που βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Είναι μια ομάδα με ξεχωριστή δυναμική. Μαζεύτηκαν, έγιναν ομάδα, και λειτουργούμε όλοι μαζί και αυτό έφερε τα αποτελέσματα. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Η δική μου παρουσία έχει βοηθήσει μόλις στο 1%».

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2012 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep