Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούτσης: «Αρκετή και η μία ελπίδα»

Ο Γιώργος Κούτσης δήλωσε ότι η Παναχαϊκή δεν πρέπει να το βάλει κάτω και ότι πρέπει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να προκριθεί σε βάρος του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο προπονητής των Αχαιών είπε μετά το 2-0 από τον Ολυμπιακό: «Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ελλάδας αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και μάλιστα πολύ περισσότερο όταν παίζεις στην έδρα του. Όσον αφορά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πειθαρχημένοι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αντιμετωπίζοντας μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάτι σε μία από τις αντεπιθέσεις που δημιουργήσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, θέλω να τους δώσω πραγματικά να πιστέψουν ότι έστω κι αν μία ελπίδα υπάρχει να πάρουμε την πρόκριση, μπορεί να είναι αρκετή. Πρέπει να πιστέψουμε πάρα πολύ. Είμαστε υποχρεωμένοι να την κυνηγήσουμε αυτή την ελπίδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Θεωρώ ότι στο πρώτο γκολ δεν υπάρχει φάουλ. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι σε δύο αντεπιθέσεις που σηκώθηκε η σημαία που έχω την εντύπωση ότι δεν υπήρχε οφσάιντ. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με. Ως εκ τούτου δεν μου μένει παρά να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών. Χωρίς τέσσερις πολύτιμους παίκτες και ενώ εκείνα τα παιδιά ήταν τραυματίες, μου δήλωσαν ότι ήθελαν να έρθουν στο παιχνίδι και να βρίσκονται στην αποστολή. Για εμένα αυτό λέει πολλά. Τέλος, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, του εύχομαι καλή συνέχεια και εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι του».

 

-Ποιο αποτέλεσμα πιστεύετε ότι θα ήταν το πιο δίκαιο;

 

«Ακόμα κι όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό, η λεπτομέρεια παίζει σπουδαίο ρόλο. Σίγουρα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά και τα παιδιά έδωσαν πραγματικά ό,τι είχαν για να αντιμετωπίσουν μία τέτοια ομάδα».

Last modified onΤετάρτη, 28 Νοέμβριος 2012 23:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep