Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσουμάνης και… ξένοι

Ο Μάκης Τσουμάνης προσελήφθη μάνατζερ στην Παναχαϊκή. Έρχονται τρεις ξένοι για δοκιμή. Παρελθόν ο Κυριακόπουλος.

Η πρόθεση των Αχαιών να ενισχυθούν είναι δεδομένη και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσαν τη Τετάρτη (14/11) τη συμφωνία τους με τον πρώην μάνατζερ του Ολυμπιακού Βόλου και της Αναγέννησης Καρδίτσας, Μακη Τσουμάνη. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Πέμπτη (15/11) θα αφιχθούν στην Πάτρα τρεις ξένοι, εκ των οποίων ένας Καμερουνέζος και ένας από τη Γουινέα.

Η ΠΑΕ, πάντως, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία του ενός, αλλά και αυτά δεν δείχνουν να ισχύουν. Κάποιες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι αγωνιζόταν στην Ουγγαρία. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοινωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την πρόσληψη ως έμμισθου manager του ποδοσφαιρικού τμήματος τον κ. Μάκη Τσουμάνη. Ο κ. Μάκης Τσουμάνης ήταν manager στον Ολυμπιακό Βόλου όταν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν ο επιχειρηματίας Βασιλειάδης και επί 1,5 χρόνο ήταν manager του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Προσύμφωνο με την ΠΑΕ Παναχαϊκή υπέγραψε και έρχεται να δοκιμαστεί ο Καμερουνέζος Eduard Canoy. O Eduard Canoy έχει ύψος 1,91 και για λόγους που αφορούν την συνεργασία του με την προηγούμενη του ομάδα δεν ανακοινώνουμε που αγωνιζόταν. Ο Eduard Canoy είναι 27 ετών και έχει αγωνιστεί τα τελευταία 7 χρόνιασε αξιόλογες ομάδες της κεντρικής Ευρώπης.

Σήμερα εξοφλήθηκαν μισθοί και δώσεις μηνός Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Σημειωτέον ότι από την Διοργανώτρια Αρχή, τον ΟΠΑΠ και το ConX tv δεν έχει πληρώσει τόσο στην ΠΑΕ Παναχαϊκή όσο και στις υπόλοιπες ΠΑΕ, ούτε ένα ευρώ.

Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Χρήστου Λούβαρη και των προπονητών κ. Φυντάνη και κ. Καράτση λύνεται το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κυριακόπουλου».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Νοέμβριος 2012 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep