Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αποτυχημένος, κοντός δικηγόρος»

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση στον Άγγελο Τραυλό και ο δεύτερος απάντησε μέσω σκληρής ανακοίνωσης.

Η μήνυση που έχει καταθέσει ο νομικός σύμβουλος των Αχαιών σε βάρος του Έλληνα ατζέντη κοινοποιήθηκε τη Δευτέρα (12/11) και σε αυτή ο Κούγιας φέρεται να κατηγορεί τον Τραυλό ως εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης, ισχυρίζεται ότι τον απειλεί και τον θεωρεί υπεύθυνο για την πορεία της Παναχαϊκής.

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ, πάντως, εξέδωσε ανακοίνωση, τόνισε ότι δεν τον φοβάται και εξέφρασε την πεποίηθησή του ότι η Δικαιοσύνη θα σταματήσει τις αθλιότητές του. Αναλυτικά ανέφερε:

«Με αφορμή τη μήνυση που έχει υποβάλλει προς εμένα ο Αλέκος Κούγιας και που βασίζεται σε ψέματα και μυθεύματα, έχω να δηλώσω:

Για ένα και πλέον χρόνο ακούμε και βλέπουμε το ολίσθημα ενός ανθρώπου, που για τους δικούς του ευνόητους λόγους προσπαθεί να υποβαθμίσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και κατηγορεί ανθρώπους, χωρίς να σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας, φτάνοντας στο σημείο του εξευτελισμού και της γελοιότητας, τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του.

Τι να πει όμως κανείς όταν με τις ενέργειές του εκθέτει ακόμη και τα ίδια του τα παιδιά;

Αναρωτιέμαι λοιπόν, τόσο εγώ όσο και η φίλαθλος Ελλάδα και όχι μόνο, αν ο Αλέκος Κούγιας αντιπροσωπεύει τελικά την κουλτούρα και τον πολιτισμό που έχει να αναδείξει η χώρα μας;

Ποιος νόμος δίνει το δικαίωμα σε επίσημο «πληροφοριοδότη επί τιμή» της ασφάλειας και της εισαγγελίας ώστε να απειλεί και να εκβιάζει εισαγγελείς και δικαστές και να παραμένει ατιμώρητος;

Να δωροδοκεί και να παραμένει ατιμώρητος;

Να πλαστογραφεί δημόσια έγγραφα κατ’ εξακολούθηση και να παραμένει ατιμώρητος;
Να απειλεί διαιτητές και να παραμένει ατιμώρητος;

Να μη σέβεται θεσμικά όργανα και τις αποφάσεις αυτών και να παραμένει ατιμώρητος;

Να μη λαμβάνει υπόψη τους αθλητικούς νόμους και τις διατάξεις αυτών και να παραμένει ατιμώρητος;

Για όλα τα παραπάνω και για άλλα πολλά έχουν γίνει επώνυμες καταγγελίες αλλά οι υπεύθυνοι δεν εφαρμόζουν το αυτονόητο. Γιατί άραγε;

Μήπως γιατί ο Αλέκος Κούγιας με την ιδιότητα του «πληροφοριοδότη επί τιμή» είναι υπεράνω νόμων;

Μήπως γιατί, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει ιδιαίτερες σχέσεις με εισαγγελείς και υψηλόβαθμα στελέχη;

Η μήπως γιατί κατέχει, όπως ο ίδιος λέει, DVD, όχι της Τζούλιας αλλά DVD παράνομων υποκλοπών και εκβιάζει τους υπευθύνους;

Αν όλοι εσείς τον ανέχεστε λόγω των εκβιασμών του, θα πρέπει να γνωρίζετε, τόσο εσείς όσο και ίδιος ότι οι νόμοι βρίσκονται υπεράνω προσώπων και ότι η δικαιοσύνη τελικά απονέμεται προς όλες τις κατευθύνσεις, με τόλμη και ευθυκρισία.

Εγώ προσωπικά δεν τον φοβάμαι και θα συνεχίσω να καταγγέλω τις αθλιότητες αυτούς του αποτυχημένου κοντού δικηγόρου. Επίσης ευελπιστώ ότι σύντομα η δικαιοσύνη θα επέμβει και θα σταματήσει τις αθλιότητες του Αλέκου Κούγια.

Ήδη το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τον έχει αποβάλλει, ο Δικηγορικός Σύλλογος τον έχει αποκηρύξει, ενώ η κυρία Βατίδου τον έχει σιχαθεί. Ήρθε λοιπόν και η σειρά της ελληνικής δικαιοσύνης να «μαζέψει» τον Αλέκο Κούγια, αφού την εκθέτει καθημερινά και ανεπανόρθωτα.

Άγγελος Τραυλός».

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2012 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep