Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παναχαϊκή: «Εσκεμμένα λάθη»

Ανακοίνωση σε βάρος της διαιτησίας εξέδωσε η Παναχαϊκή μετά το 3-3 με την Καλλιθέα.

Αναλυτικά οι Αχαιοί ανέφεραν: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σήμερα με εσκεμμένα λάθη των διαιτητών έχασε πάλι δύο βαθμούς που κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η ΚΕΔ όρισε ως διαιτητή τον Βάτσιο ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι με τον Πιερικό με τις αποφάσεις του και τις αποφάσεις των βοηθών του πάλι είχε στερήσει την νίκη από την Παναχαϊκή.

Κ. Σαρρήμ την πρώτη Κυριακή ήταν ο Βάτσιος και οι δύο επόπτες, την δεύτερη Κυριακή ο Καριοφύλης ακύρωσε κανονικό γκολ που το δείχνει ακόμα το YouTube, την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο επόπτες από την Αθήνα κατακύρωσαν γκολ οφσάιντ στην Λάρισα και ακύρωσαν κανονικό γκολ του Mapuku που θα το έδινε ακόμα και ο Πηλαδάκης. Σήμερα στην Καλλιθέα 90 λεπτά υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο.

Η ομάδα αυτή πέτυχε 3 πεντακάθαρα γκολ, 2 δοκάρια και 15 τελικές προσπάθειες και όμως τελικώς ήρθε 3-3 με μια ομάδα που δεν έκανε ούτε μια φάση και αφού προηγουμένως ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι του γνωστού για τα ανύπαρκτα πέναλτι που κερδίζει Μαρουκάκη και ισοφαριστήκαμε στο τέλος με ένα τριπλό επιθετικό φάουλ στο κεφάλι του τερματοφύλακα μας. Εμείς δεν το βάζουμε κάτω και στο τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα όπως το πήραμε και στην Γ’ Εθνική, με απέναντι μας όλο το σύστημα της παρανομίας».

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep