Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κούγιας: «Φυντάνη, εσύ το έχασες»

Έξαλλος με τον Ηλία Φυντάνη ο Αλέξης Κούγιας μετά το 3-3 στο Ελ Πάσο.

Πολλά παράπονα από τον τρόπο που καθοδήγησε την Παναχαϊκή στο ματς με την Καλλιθέα είχε ο Αλέξης Κούγιας. Ο νομικός εκπρόσωπος των Αχαιών βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και όταν ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης δήλωνε: «Όταν προηγείσαι τρεις φορές, πρέπει να κερδίζεις», ο γνωστός νομικός είπε: «Μόνος σου το έχασες το ματς»!

Μάλιστα, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο Κούγιας είπε στον Φυντάνη: «Θα τα πούμε μετά… Μας έχεις γαμ… με αυτόν τον Κωνσταντινίδη».

Μεταξύ άλλων ο Φυντάνης ανέφερε: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει ποιοτικούς και δυνατούς παίκτες. Σε αυτή την έδρα δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες. Είχαμε ελλείψεις στη μεσαία γραμμή (σ.σ. Βουνκ, Ουρτάδο, Ολίσε). Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Φτάσαμε πολύ κοντά και το σε βάρος μας πέναλτι οι παίκτες μου είπαν ότι δεν υπήρχε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ψυχή και το πάθος. Έδειξαν ότι αυτοί που μπήκαν για να καλύψουν τα κενά των απόντων, είναι σε θέση να διεκδικήσουν μία θέση στην ενδεκάδα. Το αποτέλεσμα μας αδικεί».

Ο σκόρερ, Δημήτρης Γκούρτσας είπε: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε στις αδυναμίες μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep