Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήττα στα χαρτιά η ΑΕΛ»

Βέβαιη για τη δικαίωσή της η Παναχαϊκή σε ό,τι αφορά στην έφεση σε βάρος της ΑΕΛ.

Οι Αχαιοί σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι υπάρχει δεδικασμένο στην υπόθεση της θεσσαλικής ομάδας και αφορά ανάλογες υποθέσεις όπως με τις ΠΑΕ Νίκη Βόλου και Τρίκαλα.

Η σχετική ανακοίνωση της πατρινής ομάδας:

«Σύσκεψη θα γίνει αύριο (06/11) το απόγευμα στο γραφείο του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια με τους δικηγόρους που θα χειριστούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ την έφεση της Παναχαϊκής για τον παράνομο ορισμό του αγώνα με την ΠΑΕ Λάρισα που έληξε ισόπαλος με 1-1 λόγω των διαιτητικών λαθών, αφού ως γνωστόν κατακυρώθηκε γκολ της ΠΑΕ Λάρισα που ήταν οφσάιντ και ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ως γνωστόν για την υπόθεση της έφεσης της ΠΑΕ Παναχαϊκή υπάρχει δεδικασμένο από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ από το δικαστήριο εφέσεων της ΕΠΟ και αφορά ανάλογες υποθέσεις όπως με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και την ΠΑΕ Τρίκαλα. Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι βέβαιο για την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Παναχαϊκή με σκορ 3-0, κάτι το οποίο δικαιούταν η ΠΑΕ Παναχαϊκή και στο γήπεδο, αλλά και για την αφαίρεση 3 βαθμών από την ΠΑΕ Λάρισα».

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2012 03:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep