Φυντάνης: «Δεν υπήρχε Λάρισα»

  • Written by Πάτρα: Ειρήνη Αντωνοπούλου
  • Published in Παναχαϊκή
  • 0 comments

Για αλλοίωση αποτελέσματος σε βάρος της Παναχαϊκής έκανε λόγο ο Ηλίας Φυντάνης.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ.

«Σήμερα έπαιξαν δυο ιστορικές ομάδες. Προφανώς ο συνάδελφός μου είναι πολύ ενθουσιασμός που πήρε ισοπαλία μέσα στην Πάτρα, αλλιώς θα πρέπει να ήταν σε άλλο γήπεδο. Η Λάρισα δεν υπήρχε σήμερα». Σε εκείνο το σημείο ο Μιχάλης Ζιώγας σηκώθηκε και έφυγε από το πάνελ ζητώντας συγνώμη, εμφανώς ενοχλημένος από τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Φυντάνης. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής συνέχισε λέγοντας, αυτό είναι προσβολή που κάνει ο συνάδελφος και πως δείχνει το επίπεδό του.

Ο Φυντάνης είπε στη συνέχεια: «Το γκολ δεν μπορεί να το δει από εκεί που ήταν, εμείς όμως είδαμε πως ήταν καθαρό οφσάιντ και στο τέλος ενημερώθηκα πως το ίδιο έδειξε και η τηλεόραση, είναι ένα μέτρο οφσάιντ. Στο δε γκολ του Μ' Πιά ο παίκτης μας είναι στην ίδια ευθεία. Ο επόπτης έπραξε εις βάρος της Παναχαικής! Σήμερα υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Προετοιμαστήκαμε για να παίξουμε 11 εναντίον 11 όχι 11 εναντίον 14ων! Δεν το περιμέναμε. Όλοι είδατε την εχθρική και σφαγιαστική διαιτησία. Ο κ. συνάδελφος ήρθε προετοιμασμένος γι΄ αυτό προφανώς και αυτή η συμπεριφορά του. Εκτός από το 2ο λεπτό ψάχνω να βρω ευκαιρία της Λάρισας.

Στο β' μέρος κυριαρχήσαμε και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να κλέψουν το ματς. Σήμερα εμείς δεν ήμασταν καλοί εκεί που από την μέρα που ήρθα έχει εντοπιστεί το πρόβλημα και αυτό είναι η τελική πάσα και η τελική ενέργεια. Εκεί έχω ρίξει το βάρος και εκεί θα συνεχίσω να δουλεύω. Βλέπω στα περισσότερα παιχνίδια μια εχθρική διαιτησία από εκεί και πέρα η διοίκηση θα πράξει τα ανάλογα γιατί κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπαιξαν πολύ καλά άσχετα αν είχαν αν αντιμετωπίσουν 14. Αν δεν τραυματιζόταν ο Ουρτάδο ίσως είχαμε άλλη εξέλιξη. Πάνω που ανέβαινε έπαθε τράβηγμα, λόγω κόπωσης και εκεί αποδυναμωθήκαμε στην θέση του επιθετικού χαφ. Δεν φοβόμαστε κανέναν θα παίζουνε έτσι εντός και εκτός».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Νοέμβριος 2012 23:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep