Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παράνομος ο ορισμός με ΑΕΛ»

Η Παναχαϊκή κατέθεσε έφεση, χαρακτηρίζοντας παράνομη την απόφαση ορισμού του αγώνα με την ΑΕΛ.

«Φωτιά» στον αγώνα που έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή (02/11) στην Αγυιά απέναντι στην ΑΕΛ βάζει η Παναχαϊκή, καθώς ανακοίνωσε ότι το ματς δεν έπρεπε να οριστεί λόγω αμετάκλητης απόφασης από το διαιτητικό δικαστήριο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αχαιών:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι η νομική σύμβουλος της Π.Α.Ε. Βασιλική Πανταζή κατέθεσε έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. κατά της παρανόμου αποφάσεως του νομικού συμβούλου της Football League κ. Αντωνίου Βουγίδη να δώσει εντολή στην αρμόδια υπάλληλο της Football League κ. Βρεττού να ορίσει για διεξαγωγή τον αγώνα Παναχαϊκή – Λάρισα την Παρασκευή στις 2/11/2012.

Ο λόγος που η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατέθεσε την έφεση είναι ότι εις βάρος της Π.Α.Ε. Λάρισα έχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο να μην ορίζονται αγώνες της, να μηδενίζεται σε κάθε παιχνίδι αλλά και να της αφαιρούνται και 3 βαθμοί σε κάθε αγώνα που δεν θα ορίζεται, γιατί η Π.Α.Ε. Λάρισα οφείλει μεγάλα χρηματικά ποσά σε ποδοσφαιριστές και τα οποία δεν εξόφλησε μέσα στις προθεσμίες που είχε ορίσει το διαιτητικό δικαστήριο.

Η Π.Α.Ε Λάρισα για να αποφύγει τις αγωνιστικές συνέπειες προσκόμισε στην Football League μία βεβαίωση ότι προσπαθεί να μπει στο άρθρο 99 και ο νομικός σύμβουλος της Football League παρανόμως αποφάσισε ότι αυτή η βεβαίωση έχει ισχύ και για τις υποχρεώσεις έναντι ποδοσφαιριστών, ομάδων και άλλων Π.Α.Ε., ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η βεβαίωση αυτή έχει ισχύ μόνο έναντι όλων των άλλων πιστωτών της Π.Α.Ε. Λάρισα( τράπεζες – προμηθευτές – μηχανικούς –εργολάβους κλπ.) αλλά δεν έχει καμία ισχύ για αμετάκλητες αποφάσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκτός της εφέσεως κατήγγειλε και με εξώδικο αυτή την παράνομη συμπεριφορά του νομικού συμβούλου της Football League στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Football League και θα προσφύγει ενώπιον των αθλητικών και πολιτικών δικαστηρίων για αυτό τον παράνομο ορισμό της διεξαγωγής του αγώνα με την Π.Α.Ε. Λάρισα διεκδικώντας την κατακύρωση του αγώνα σε αυτή και αποζημίωση.

Έφεση κατ’ αυτής της αποφάσεως κατέθεσε και ο νομικός σύμβουλος των ποδοσφαιριστών κ. Βαγγέλης Χατζηιωάννου».

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2012 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep