Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρωταγωνίστρια η Παναχαϊκή»

Ο Βαγγέλης Πίτκας μίλησε για την πρόκριση σε βάρος του Πανηλειακού, για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στο Κύπελλο, ενώ δήλωσε ότι η Παναχαϊκή είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί.

Ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής είπε αναλυτικά στο Radio Gamma:

«Μετά την πρόκριση τα οφέλη είναι πολλά, και ψυχολογικά και οικονομικά. Εκτός από ικανότητα στα πέναλτι, χρειάζεται ψυχραιμία και τύχη. Κάνεις το παν να βοηθήσεις την ομάδα σου. Το θέλαμε πολύ. Ήθελε καθαρό μυαλό. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Ευελπιστώ η συνέχεια να είναι καλύτερη για εμάς. Είναι κίνγτρο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει με τον Ολυμπιακό. Τόσα χρόνια ο θεσμός του Κυπέλλου μας έχει δείξει ότι είναι θεσμός των εκπλήξεων. Δικαιούμασταν να βάλουμε γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά έστω και στα πέναλτι τα καταφέραμε.
Είναι δύσκολο να μην παίζεις στο σπίτι σου και να μην έχεις τον κόσμο. Δεν έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, αλλά πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και είναι νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί. Η αλλαγή προπονητή παίζει ρόλο στο θέμα της ψυχολογίας. Συνεχίζεται να γίνεται καλή δουλειά στην Παναχαϊκή.
Όταν έχεις καθημερινά ταξίδι για να κάνεις προπόνησης έχεις κούραση σωματική και πνευματική. Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα λύση στο θέμα του γηπέδου για να είμαστε πιο ήρεμοι. Θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά μια τέτοια λύση. Η Παναχαϊκή είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει και φέτος. Δεν αρμόζει στην Παναχαϊκή να παίζει στη Β' ή στη Γ' Εθνική. Με υπομονή θα φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Όλη η Πάτρα πρέπει να είναι μια οικογένεια».

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep