Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σταματήστε τον κατήφορο της Παναχαϊκής»!

Όλα τα είχε η Παναχαϊκή, προέκυψε και πάλι διαφωνία με τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου στην Αγυιά.

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του γηπέδου και σημείωσε ότι κανείς από τους διοικούντες δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να μπουν οι υπογραφες και να παραχωρηθεί αυτό για τον αγώνα με τον Βύζαντα.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε για τη διάρκεια συμβολαίου του Παπακώστα, γιατί ο Σολάκης υπέγραψε διετές και έκανε έκκληση να σταματήσει ο κατήφορος»!

Αναλυτικά η ΠΓΕ ανέφερε:

«Απόσπασμα από συνομιλία Λουβαρη Ραπτη την Παρασκευή 5-10-2012 στο «Ραδιο Γαμμα»

Λούβαρης: «Να δεσμευτείτε δημόσια. Αν στείλετε πρόταση στην ΠΑΕ εμείς την υπογράφουμε τώρα».

Ράπτης: «Με την υπογραφή του συμφωνητικού τα χρήματα. Το κλείνουμε έτσι;».
Λούβαρης: «Το κλείνουμε έτσι».

Ράπτης: «Όλη η Πάτρα να με φτύνει αν δεν γίνει έτσι. Την Κυριακή το πρωί έχουμε συμβούλιο. Θα ολοκληρώσω την πρόταση για τον Βύζαντα Μεγάρων. Την ημέρα της υπογραφής 3,000 και 1.500 και για κάθε ματς. Τα υπόλοιπα θα βρούμε».

Λούβαρης: «Έχω αμφιβολίες αν θα τα καταφέρετε».

Μετά από αυτήν την συνομιλία η ΠΓΕ έκανε την υπέρβαση και παρά το γεγονός ότι είναι πολύ μεγάλα τα χρέη της ΠΑΕ προς την ΠΓΕ (49.000 ενοικια, 18.000 ΔΕΥΑΠ, 9.000 ΔΕΗ) εντούτοις απέστειλε την Δευτέρα 8-10-2012 την ακόλουθη επιστολή, η οποία παραδόθηκε επί αποδείξει παραλαβής στην κ. Αγαθη Οικονομοπούλου. Μέχρι σήμερα 9-10-2012 ούτε χρήματα είδαμε ούτε απάντηση λάβαμε.

Κύριε Λούβαρη πού είναι τα χρήματα που είχατε στα χέρια σας την 5-10-2012 έτοιμα να μας τα καταβάλλετε για να παίξει η ομάδα στην Αγυιά με τον Βύζαντα;
Μήπως τα δώσατε για την δημοσίευση της σύνθεσης του νέου συμβουλίου στο ΦΕΚ;

Ρωτήστε στο Υπουργείο Εμπορίου γιατί το ΦΕΚ μέχρι σήμερα έχει άλλον Πρόεδρο και είναι κρίμα να υποβαθμίζεται το σοβαρότατο έργο που επιτελείτε , διατηρώντας την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ στα πρωτοσέλιδα του Τύπου ως υπόδειγμα διοικητικής σταθερότητας.

Αλήθεια το συμβόλαιο του Παπακώστα ήταν για 5 έτη η για 5 μήνες;

Αλήθεια το «μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιρικό όνομα Σολάκη που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου» γιατί πρίν 2 μήνες ο πρώην μεγαλομέτοχος τον έκλεισε για 2 ετη;

Επιτέλους κύριοι σταματήστε τον κατήφορο της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ .

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ».

Last modified onΤρίτη, 09 Οκτώβριος 2012 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep