Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αδιάφορος και αδύναμος ο Σολάκης»!

Έπειτα από τρεις συμμετοχές με την Παναχαϊκή, ο Ηλίας Σολάκης αποτελεί παρελθόν, με την ΠΑΕ να εκτοξεύει βέλη σε βάρος του.

Με κατηγορίες για αδιαφορία και αδυναμία αποχαιρέτησε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες σκόρερ η Παναχαϊκή, τον Ηλία Σολάκη. Παράλλη,α έκανε γνωστό ότι θα επιμείνει στην αποδέσμευση του Σπύρου Βρονταρά και υποστήριξε ότι ο Μπρέσκα ζήτησε να μείνει!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Σολάκη. Ο Ηλίας Σολάκης αποδείχτηκε μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές και επιβεβαίωση την άποψη του πρώην μεγαλομετόχου ότι τα μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιρικά ονόματα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Ο Ηλίας Σολάκης κόστισε χωρίς να προσφέρει τίποτα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή σε δύσκολους καιρούς 22.000 ευρώ και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα, προβάλλοντας φτηνές δικαιολογίες στην αδυναμία του να προσφέρει.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αποφασίσει προ 45 ημερών την αποχώρηση του, λόγω επεισοδίου πριν τον φιλικό αγώνα με τον Φωκικό που είχε δημιουργήσει βρίζοντας τους κ. Παπακώστα και κ. Μίχο, γιατί τον ενοχλούσαν οι προπονήσεις στο γήπεδο της Λακκόπετρας και ότι το κρεβάτι που του αγόρασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ήταν καλή ποιότητας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επιμείνει στην λύση συμβολαίου με τον Σπύρο Βρονταρά, ο οποίος τίθεται με απόφαση διοικήσεως εκτός ομάδας.

Σήμερα το βράδυ θα αποφασιστεί η τύχη του Mario Breska από το Δ.Σ., ο οποίος ζήτησε να μην αποχωρίσει και να ολοκληρώσει το 3ετές συμβόλαιο του».

Last modified onΔευτέρα, 08 Οκτώβριος 2012 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep