Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ο κατήφορος συνεχίζεται...

Η Παναχαϊκή φλερταρει με το ρεκόρ των έξι αγωνιστικών χωρίς γκολ.

Μπρέσκα, Σολάκης, Μαπούκου, Ντίνας είναι μόνο μερικοί μόνο από τους επιθετικούς της Παναχαϊκής... Από γκολ, όμως; Μηδέν. Οι «κοκκινόμαυροι» έπειτα από τρεις αγωνιστικές έχουν πάρει δύο πόντους, αλλά χωρίς να βρουν δίχτυα και δικαιολογημένα το «καμπανάκι» για αρκετούς κρούει.

Πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής οι πληροφορίες από την Πάτρα ανέφεραν ότι ο Μάριο Μπρέσκα δεν ήθελε να αγωνιστεί, αλλά τελικά πείστηκε, ενώ ο Σολάκης μπήκε 20 λεπτά πριν το φινάλε για να γυρίσει το ματς. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι οι εξελίξεις στο έμψυχο δυναμικό θα είναι άμεσες, όμως για μία ακόμα μεταγραφική περίοδο οι Αχαιοί όλα δείχνουν ότι θα αλλάξουν άρδην πρόσωπο.

την Τετάρτη (10/11) στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί ως τυπικά γηπεδούχος την Καβάλα και η πίεση για το πρώτο τρίποντο είναι μεγάλη. Μοναδικός θετικός οιωνός; Τη σεζόν 2002-03, οπότε η ομάδα της Πάτρας ξεκίνησε με 6 διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει, διάκοψε το αρνητικό σερί στις 10/11/02 με εκτός έδρας ισοπαλία στην Ξάνθη...

Last modified onΔευτέρα, 08 Οκτώβριος 2012 12:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep