Με ψυχολογία για το σερί

Η Παναχαϊκή φιλοξενεί την Καλαμάτα κεκλεισμένων των θυρών και μπορεί να οριστικοποιήσει την παρουσία της στα πλέι άουτ.

Οι δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα έφεραν την Παναχαϊκή στην αγκαλιά των πλέι άουτ, στόχος που στο ξεκίνημα της σεζόν έδειχνε ανέφικτος. Ωστόσο, οι Κοκκινόμαυροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι της παραμονής και θέλουν την Κυριακή (03/03, 14.00 Action 24) να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στα πλέι άουτ στο εντός έδρας ματς με την ασταθή Καλαμάτα.

Οι Αχαιοί υπερτερούν στις ισοβαθμίες με τους Γιούχτα, Τηλυκράτη, οπότε ο στόχος θα επιτευχθεί ακόμα και με ήττα. Προϋπόθεση, βέβαια, να μη νικήσει ο Γιούχτας τον Ιωνικό. Κίνητρα, υπάρχουν, γιατί αφενός η Παναχαϊκή θέλει να μπει στα πλέι άουτ με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και αφετέρου να δώσει χαρά στους οπαδούς της που θα παρακολουθούν το ματς από γιγαντοοθόνη στην πλατεία Ντε Μιράντα.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση της ΔΕΑΒ και το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε αμέσως το αίτημα της ΠΑΕ για ακύρωση.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καραγιάννης, Αλιμπέ. Η αποστολή: Κολοβούρης, Οικονομάκης, Μούλντερ, Γρηγορόπουλος, Νάστος, Λιοφάγος, Μπαρέ, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Προύντζος, Μπούνεν, Μασούρας, Ζέκχοφ, Πετράτος, Μπεντοσβίλι, Χριστόπουλος, Πέρεζ, Πατρινός, Τραορέ, Γαϊτανίδης, Ντε Τομάς, Ντε Ολιβέιρα.

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2024 00:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep