Ανοικτή προπόνηση

Ομιλία του προέδρου της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Παναγιώτη Σεμιτέκολου στους ποδοσφαιριστές.

Την απόφαση να ανοίξει τις πόρτες της Αγυιάς στους οπαδούς της την Παρασκευή (01/03) πήρε η Παναχαϊκή, ώστε η προπόνηση να είναι ανοικτή για το κοινό. Υπενθυμίζεται ότι οι Αχαιοί θα παίξουν κεκλεισμένων των θυρών την Κυριακή (03/03, 14.00) απέναντι στην Καλαμάτα. Όπως ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι την ερχόμενη Παρασκευή, 1 Μαρτίου, η προπόνηση της ομάδας, πριν από το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο κοινό της. Υπενθυμίζεται ότι η κρίσιμη αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της γνωστής ποινής που έχει επιβληθεί στην Παναχαϊκή.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, σε ένδειξη συμπαράστασης στους οπαδούς της, η ΠΑΕ Παναχαϊκή αποφάσισε η ομάδα να κάνει ανοιχτή στο κοινό της προπόνηση, κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή της, Γιάννη Τάτση. Αυτή θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς, ενώ η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από την Θύρα 2. Όλοι μαζί για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΜΑΣ!».

Πριν την προπόνηση της Τετάρτης μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Παναγιώτης Σεμιτέκολος και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η Παναχαϊκή είναι μια τεράστια οικογένεια, η οποία στις δύσκολες ώρες βρίσκεται ενωμένη. Την Κυριακή το γήπεδο θα μοιάζει κενό. Στην πραγματικότητα, όμως, να ξέρετε ότι θα είναι “γεμάτο”, από χιλιάδες φιλάθλους που θα βρίσκονται νοερά δίπλα σας. Θα βρίσκονται στις τηλεοράσεις, στις πλατείες, στους δρόμους! Θα βρίσκονται παντού, και θα σας παρακολουθούν! Και γι’ αυτά τα παιδιά, που βρέθηκαν άδικα κρατούμενα, αξίζει να αγωνιστείτε την Κυριακή. Και όταν με το καλό ο αγώνας τελειώσει, να πάτε εκεί! Κάτω από την κερκίδα τους για να τους αφιερώσετε τη νίκη!».

Last modified onΤετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2024 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep