Διευθυντής στην Παναχαϊκή ο Δούγκας

Το πρώην στέλεχος του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώθηκε από τους Αχαιούς.

Ο Κώστας Δούγκας είναι ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής. Ο 32χρονος είχε αποχωρήσει πριν από λίγες εβδομάδες από τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Δούγκα, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του νέου διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Κωνσταντίνος Δούγκας γεννήθηκε, το 1992, στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και τελειόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επιπλέον, είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων, του Msc in Sports Management από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και του MSc in Applied Economics and Finance από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2014 έχει εργαστεί ως διαμεσολαβητής μεταγραφών, και από το 2021 ως επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Οικονομικών επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών παρέχοντας διδακτικό έργο.

Η συνεργασία του Κωνσταντίνου Δούγκα με τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και την διοίκηση, αναμένεται να συμβάλει στην εμπέδωση ενός κλίματος ενότητας και ομοψυχίας ως προς την προσπάθεια που καταβάλλει η αγαπημένη μας ομάδα. Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Δούγκας, έως και πριν από λίγες εβδομάδες, εργαζόταν στην ΠΑΕ Τηλυκράτης, στην οποία κατείχε το ίδιο πόστο.

Η κοκκινόμαυρη οικογένεια τον καλωσορίζει θερμά στις τάξεις της και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του, η οποία θα είναι και επιτυχία της Παναχαϊκής!».

Last modified onΠέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2024 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep